Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΡΦΙ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΙ /Σ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΡΦΙ

ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0010-1260




Παρουσίαση

Στην «Ουράνια Πύλη» του Θιβέτ, ο Δρ. Ισμάτ, θ’ ακούσει για το μυστήριο της ζωής από τον σεβάσμιο Σουράν -έναν σοφό μοναχό- ο οποίος θα του προσφέρει κι ένα ανεκτίμητο δώρο, που θα γίνει η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας, σε χώρες όπως η Μεσοποταμία, Αρμενία και Ισραήλ. «. . . το μυστικό για την εύρεση του Τρίτου Καρφιού, βρίσκεται στη σπηλιά των πνευμάτων. . .», αναφέρεται στο βιβλίο των προφητών. Ο Δρ. Ισμάτ και ο μικρός βοηθός του Ορί, ξεπερνώντας κακουχίες και αντιξοότητες, ταξιδεύουν ασταμάτητα για την εύρεσή του, έχοντας ως οδηγό, τις ελάχιστες πληροφορίες του γερο-Μόρο. Εκεί στην έρημο της Ιουδαίας, τελευταίο σταθμό της αναζήτησης, επιτελείται το θαύμα. Ποιο μυστικό κρατά το καλά κρυμμένο Τρίτο Καρφί; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604227396
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΧΟΥΝΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
Κωδικός Πολιτείας0010-1260
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

paulosstrouggaris

Κριτικές για το προϊόν

[08/10/2014] jamaoua.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Λίγο ιστορία,λίγο ταξιδιωτικός οδηγός και πολύ έκθεση-έκφραση.Ο απο μηχανής θεός κρύβεται σε κάθε γωνιά του βιβλίου τούτου.
[11/12/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο εκπληκτικό, ένα μικρό διαμαντάκι, που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε φίλοι μου! Η υπόθεσή του πρωτότυπη και μοναδική, καθώς αναφέρεται στην αναζήτηση του τρίτου καρφιού από αυτά με τα οποία σταύρωσαν τον Χριστό! Και μόνο αυτό το γεγονός σου κινεί το ενδιαφέρον να το ανοίξεις και να το διαβάσεις ώστε να δεις ποιά θα είναι η πλοκή ενός μυθιστορήματος που πλέκεται γύρω από ένα τέτοιο θέμα. Εάν έχετε δει τις ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς και τις λατρέψατε, τότε θα καταλάβετε γιατί με συνεπήρε αυτό το βιβλίο. Πρόκειται για μία ατέλειωτη περιπέτεια, που ξεκινά από ένα μικρό χωριό κοντά στο άγονο τοπίο της Σαχάρα και μας ταξιδεύει στην Αγγλία, στην Ινδία και το μυστηριακό Θιβέτ, τη Μεσοποταμία, την Αρμενία και το όρος Αραράτ και τέλος στο Ισραήλ και την δραματική και αναπάντεχη κορύφωση της εξέλιξης που μας αφήνει άφωνους. Βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας σκηνές από καυτές αμμοθύελλες στην ατέλειωτη και αφιλόξενη Σαχάρα, ανεβαίνουμε στις απότομες και παγωμένες πλαγιές των Ιμαλαΐων και μπαίνουμε στη γεμάτη μυστήριο και διαλογισμό Λάσα, ταξιδεύουμε στην πανάρχαια Βαβυλώνα, φτάνουμε στην άγονη Αρμενία και στο βιβλικό όρος Αραράτ για να καταλήξουμε στην έρημο του Ισραήλ, όπου έμεινε ο Χριστός για 40 ημέρες... Εκεί φτάνουμε και στο συγκλονιστικό φινάλε, που δε μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους!
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο συγγραφέα για την υπέροχη ιστορία που ξεδιπλώνει μπροστά στα μάτια μας και σας το προτείνω, καθώς είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε κι εσείς, όπως κι εγώ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS