Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΙ /ΣΕΙΡΑ )

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0010-1342




Παρουσίαση

Εκείνος από ένα χωριό της Δράμας κι εκείνη από χωριό του Πόντου. Η μοίρα τους οδηγεί στη Γερμανία για σπουδές κι ο έρωτας - Θεός - «ανίκατε μάχαν και υπερπόντιος» - χτυπά με τα φλογερά του βέλη τις καρδιές του Κώστα και της Εμινέ. Οι δύο νέοι αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά ο πατέρας του Κώστα, ο Σταύρος, αρνείται να δώσει την ευχή του. Οι δύο ερωτευμένοι καταφεύγουν τότε στον Πόντο, όπου θα ‘ρθουν αντιμέτωποι με την οργή των συγγενών της Εμινέ, που δεν θέλουν για γαμπρό τον. . . γκιαούρη. Στο χωριό καταφτάνει και ο Σταύρος για να πάρει πίσω το γιο του. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604228133
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2009
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0010-1342
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

JOHNBS

Κριτικές για το προϊόν

[27/07/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ όμορφο βιβλίο, για το οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα, μια και είναι το πρώτο του μυθιστόρημα! Ο συγγραφέας μας περιγράφει με γραφικό, λυρικό και προσιτό τρόπο τον αταίριαστο έρωτα ανάμεσα σε μια Τουρκάλα και έναν Έλληνα που γνωρίζονται στο πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Εκκολαπτόμενοι γιατροί και οι δύο, νιώθουν την αμοιβαία έλξη από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους, κάτι που σε λίγο καιρό θα μετατραπεί σε φλογερή αγάπη. Παρακάμπτουν τη ηθικά διλήμματά τους και την ανατροφή που έχουν πάρει, που τους υποχρεώνει να βλέπουν τους δύο λαούς ως προαιώνιους εχθρούς και αποφασίζουν να παντρευτούν, αφού στο δρόμο έρχεται και ένα μωρό να ολοκληρώσει τον έρωτά τους. Όμως, η μοίρα τους παίζει άσχημο παιχνίδι και αποφασίζει αλλιώς. Οι συγγενείς των δύο νέων δε δέχονται κανένα συμβιβασμό με τους "εχθρούς", αν και οι ρίζες τους είναι πολύ πιο συγγενικές από ότι θα μπορούσαν ποτέ να διανοηθούν. Η οργή των φανατισμένων συγγενών θα προκαλέσει τον θάνατο σε μια αθώα ψυχή, οι τύψεις θα οδηγήσουν τον ηθικό αυτουργό σε αυτοκτονία, αλλά η Μοίρα θα οδηγήσει μέσα από ανέλπιστα μονοπάτια τους δύο νέους σε ένα ελπιδοφόρο κοινό μέλλον. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε φίλοι μου!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡ
BERGER JOHN
€12.64 €3.79
(-70%)
Κερδίζετε €8.85
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗ
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ
€8.62 €3.45
(-60%)
Κερδίζετε €5.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS