Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ // ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

+
-
ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ Δ. ΣΟΦΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1510-0207
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Κωνσταντινούπολη 1119
Ο άδοξος θάνατος του Αλέξιου Α' έχει συγκλονίσει την αυτοκρατορία, ενώ στον θρόνο βρίσκεται πια ο γιος του, Ιωάννης Β'. Λίγα χρόνια πριν οι ανηλεείς επιθέσεις των Νορμανδών σε συνδυασμό με την άφιξη των πρώτων Σταυροφόρων στη Βασιλεύουσα, είχαν ήδη μπολιάσει το έδαφος του μίσους εναντίον της Δύσης και των Βαρβάρων της.
Από το μοναστήρι της Κεχαριτωμένης η υπηρέτρια της Άννας Κομνηνής ζωντανεύει αναμνήσεις, σκιαγραφώντας με τα πιο μελανά χρώματα την εικόνα των Δυτικών, που στράφηκαν εναντίον της Αυτοκρατορίας. Η δύναμη μιας προφητείας, όμως, φαίνεται ότι θα συναντήσει τον δυτικό πέλεκυ και την προδοσία.
Ένα επεισοδιακό ταξίδι στη Βενετία, η απόπειρα δολοφονίας κατά του Αλέξιου και ένας σκηνοθετημένος θάνατος θα συμπληρώσουν το παζλ της αρνητικής εικόνας, λειτουργώντας ως οιωνός όσων θα επακολουθήσουν. Ο αγέρωχος Νορμανδός Βοημούνδος, γοητεύοντας τη νεαρή Άννα ξεδιπλώνει σπιθαμή προς σπιθαμή τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του, μέσα από μια αψυχολόγητη συμπεριφορά, προοιωνίζοντας στοιχεία της δυτικής απληστίας και φαυλότητας. Τελικά, η άφιξη των πρώτων Σταυροφόρων με το συμφερτό των δεινών που έχει επισύρει, φαίνεται να λειτουργεί ως προπομπός του χάσματος μεταξύ Ανατολικών και Δυτικών.
Ποια είναι η περίεργη προφητεία που ανακαλύπτει η Άννα στο μοναστήρι έξω από τη Γαληνοτάτη και γιατί ο μοναχός αποσιωπά όλη την αλήθεια; Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της θείας Πρόνοιας;

Η συγγραφέας συνειδητά ομιλεί και συνομιλεί με την ιστορία και καταγράφει τη ζωή με τις περιπέτειες, τη μεταβολή καταστάσεων, τις μεταστροφές της, καθώς και την εναλλαγή συναισθημάτων. Ηθογραφεί και ψυχογραφεί τους ήρωές της με ευρηματικό τρόπο. Ζωντανεύει το παρελθόν και θέτει προβληματισμούς που στοχεύουν το σήμερα και το αύριο. Το ζητούμενο είναι, μέσα από την εχθρότητα και την αντιπαλότητα που μεταλλάσσει τον άνθρωπο σε άγριο, άπληστο και φαύλο θηρίο που διψά για αίμα, εκδίκηση, εξουσία, κυριαρχία, να παραμείνει Άνθρωπος, με αξιοπρέπεια, αρχές και αξίες! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Κεφάλαια πρώτο - δωδέκατο
Αντί επιλόγου
Σημειώσεις
Λεπτομέρειες
ISBN139789604271917
ΕκδότηςΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων204
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΟΥΖΟΥΡΗΣ Α. ΑΔΑΜΟΣ
Κωδικός Πολιτείας1510-0207
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
HILL STEPHEN
€21.20 €7.42
(-65%)
Κερδίζετε €13.78

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS