Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ

GREENE GRAHAM
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0228




Παρουσίαση

Στην Κούβα, χώρα ηδονική, φτωχή και διεφθαρμένη, λίγο πριν την κατάληψη της εξουσίας από τον Φιντέλ Κάστρο και ενώ ο ψυχρός πόλεμος μαίνεται, ένας βρετανός μικρέμπορος ηλεκτρικών ειδών βλέπει τις δουλειές του να φθίνουν, ενώ η έφηβη κόρη του σπαταλά τα λιγοστά του χρήματα χωρίς φειδώ. Μα να, φτάνει ο από μηχανής Θεός: ο ήρωάς μας στρατολογείται από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες για να δίνει πληροφορίες για την χώρα που τον φιλοξενεί. Η ανάγκη των χρημάτων ωθεί τον μαθητευόμενο κατάσκοπο να επινοήσει ένα ολόκληρο δίκτυο πρακτόρων και μια πληθώρα ψευδών πληροφοριών.
Ξαφνικά, όμως, τα πράγματα περιπλέκονται, οι αναφορές του γίνονται πιστευτές, η πραγματικότητα αντιγράφει τη μυθοπλασία, και μια σοβαρή διεθνής κρίση απειλείται να ξεσπάσει στην Αβάνα... Αναμειγνύοντας το δράμα και την κωμωδία, ο Γκράχαμ Γκρην γράφει ένα από τα καλύτερα σατιρικά μυθιστορήματα για τον κόσμο της κατασκοπείας, που αποτέλεσε και το πρότυπο για το μυθιστόρημα του Τζων Λε Καρέ "Ο ράφτης του Παναμά".
"Ο άνθρωπός μας στην Αβάνα" μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Κάρολ Ρηντ, σε σενάριο του συγγραφέα και με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Γκίνες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςOUR MAN IN HAVANA
ISBN139789604350360
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΑΡΚΑΡΟΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΝ ΓΚΡΑΧΑΜ
Κωδικός Πολιτείας3520-0228
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, iliagrou, Vasilios Tabaras

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DA VINCI, andpapas, ANAF, YellowLab, Μενέλαος, nikAEL, elenamed, Petrosar, Ron, blacknarcissus, Arabornn, Krvag, annaserp, lab.alex, stmara84, trubeta

Κριτικές για το προϊόν

[04/05/2016] stefanos1.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Εύθυμο και γρήγορο μυθιστόρημα, προτείνεται σ' όποιον θέλει να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μόλις κατανοήσεις το περιβάλλον και τους χαρακτήρες του, θα είναι δύσκολο να το αφήσεις από τα χέρια σου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€20.00 €7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
TARN WILLIAM-WOODTHORPE
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS