Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ // ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ,

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ, SOLEA

+
-
IZZO JEAN-CLAUDE
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0502
Τιμή Έκδοσης
€22.00
Τιμή Πολιτείας
€15.40
(-30%)
Κερδίζετε €6.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με τον τίτλο "Η τριλογία της Μασσαλίας" επανεκδίδονται σε έναν τόμο τα μυθιστορήματα του Ζαν-Κλωντ Ιζζό "Το μαύρο τραγούδι της Μασσαλίας", "Το τσούρμο", "Solea", με ήρωα τον Φαμπιό Μοντάλ, αυτό τον ευαίσθητο αστυνόμο, απόγονο μεταναστών, εχθρό της βίας, που αγαπά την ποίηση, την τζαζ, το ψάρεμα, τις γυναίκες και την πόλη του, τη Μασσαλία: μια πόλη σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών, το μεγάλο λιμάνι της Γαλλίας.
Η Μασσαλία, με το λιμάνι και τους ανθρώπους της, τους δρόμους και τα κορίτσια της, εκεί όπου διασταυρώνονται Γάλλοι ρατσιστές, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, φανατικοί ισλαμιστές, ενώ η σκιά της Μαφίας απλώνεται παντού, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για νουάρ ιστορίες.
Και ο ήρωας, γεμάτος αμφιβολίες για τον εαυτό του, πάντα αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος, συνεχίζει την περιπλάνησή του στους δρόμους της χαμένης αθωότητας. Παλεύοντας μεταξύ νοσταλγίας και ανταρσίας, δρα για χάρη της συντροφικότητας και της φιλίας με την ίδια πάντοτε ανθρωπιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Ιζζό, τέκνο της "λαθρομετανάστευσης" κι αυτός, όπως και ο Ζιντάν, χάρισε στην πόλη του κάτι που η πόλη του τού ανταποδίδει τώρα με αγάπη και ευγνωμοσύνη: μια νέα εικόνα μια νέα ζωή. Ένα μύθο. Ζηλεύω τη Μασσαλία. Πολύ θα το 'θελα να βρω μια μέρα το μπαρ του Φονφόν - καλή του ώρα - και να του φωνάξω: "Patron, un pastis!". Στη μνήμη του Ιζζό". (Από το επίμετρο του Ριχάρδου Σωμερίτη)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Οδός Πιστόλ, είκοσι έτη μετά
Το μαύρο τραγούδι της Μασσαλίας
Το Τσούρμο
Solea
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTOTAL KHEOPS
ISBN139789604353217
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων800
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΩΜΕΡΙΤΗΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΖΟ ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ
Κωδικός Πολιτείας3520-0502
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gigihikaru, Intacto77, electronio, katiazag, apostolos90, stathis doublecash, g_lakkas, alexiosp1, maria vouka, AsFanePadespani, zarathustra

Κριτικές για το προϊόν

[21/09/2022] AsFanePadespani.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εξαιρετικό. Ας μην λείπει από καμία βιβλιοθήκη. Ο Izzo είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Το έχω διαβάσει ήδη δύο φορές με διαφορά έξι ετών.
[22/07/2021] mkolia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αυτή η τριλογία περιλαμβάνει τρία από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία λογοτεχνίας. Τη διάβασα στα ελληνικά, μετά διάβασα όλα τα βιβλία του συγγραφέα, μετά διάβασα την τριλογία και στα γαλλικά. Δεν μπορώ προφανώς να είμαι αντικειμενική, αλλά θα πω πως αν αγαπάς το νουάρ, ο Ιζό έχει μια θέση στη βιβλιοθήκη σου.
[01/07/2020] ifadisilias.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Διαβάζεται κυρίως στην παραλία...Το περίμενα καλύτερο. Κουραστίκη η πολιτική προπαγανδα που κάνει και αστεία η αστυνομική πλοκη.
[13/09/2017] NikosMaistros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αν σας αρέσουν/άρεσαν οι γαλλικές αστυνομικές ταινίες των δεκαετιών 70 και 80, μάλλον θα λατρέψετε το συγκεκριμένο βιβλίο.
[04/11/2016] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Aγαπημένος Izzo! Αξεπέραστος. Διαβάζοντάς τον, καταλαβαίνεις πως μπορεί το αστυνομικό να είναι λογοτεχνία. Αντίο Ζαν Κλωντ. Εύχομαι εκεί που είσαι να βρίσκεσαι μαζί με τα φιλαράκια σου, πίνοντας παστίς στην υγειά της αγαπημένης σου Μασσαλίας. Μεγάλο το κενό που άφησες...

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

MENSA - ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
ALLEN G. ROBERT
€12.80 €5.76
(-55%)
Κερδίζετε €7.04
Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
MACDONALD JOHN
€34.70 €13.88
(-60%)
Κερδίζετε €20.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS