Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΡΕΜΒΗ // ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΡΕΜΒΗ

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

+
-
ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0573
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ύστερα από ένα περιστατικό που θα ταράξει τα θεμέλια του κόσμου του, ο Ελληνοαυστραλός ζωγράφος Ιάσονας Ρέμβης θα αποτολμήσει -για πρώτη φορά από τη μετανάστευσή του στη μακρινή Μελβούρνη- το ταξίδι της επιστροφής στη γενέθλια πόλη των Αθηνών. Αναζητώντας μνήμες, τόπους και πρόσωπα και προσπαθώντας να ξανακερδίσει την πίστη του στις ζωγραφικές του ικανότητες, ο Ρέμβης θα μπλεχτεί σε μια περιπέτεια με αβέβαιο τέλος.
Σε μια αληθινή ιστορία γεμάτη ανατροπές, η μυστηριώδης ένοικος του τρίτου ορόφου θα τον οδηγήσει στην ποθητή άκρη του νήματος, όσο η πραγματικότητά του θα αμφισβητείται και θα ανατρέπεται συνεχώς από μιαν άλλη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το ταξίδι του Ιάσονα Ρέμβη", επανέκδοση του πρώτου μυθιστορήματος του Χρήστου Αστερίου, αποτελεί μια προσωπική αργοναυτική εκστρατεία για την ανάκτηση του παρελθόντος. Όταν ο κεντρικός ήρωας, Έλληνας εκπατρισμένος στην Αυστραλία, πέφτει θύμα σοβαρού αυτοκινητικού ατυχήματος, αποφασίζει να ξαναδεί τη ζωή του αλλιώς -μέσα από τα μάτια της παιδικής του ηλικίας σε μια πολυκατοικία της Μιχαήλ Βόδα. Η επάνοδος στην Ελλάδα αποβαίνει μια διπλοέκθεση: τα απομεινάρια της εύπορης δεκαετίας του 1960 προβάλλονται επάνω στο φόντο μιας γειτονιάς μεταναστών της ολυμπιακής Αθήνας. Ο Ιάσονας Ρέμβης ζει τελικά ένα παιχνίδι με τη μνήμη, την κατασκευή της αναπόλησης, τα όρια του εαυτού και τα περιθώρια του πραγματικού, επιδέξια γραμμένο από τον συγγραφέα με βάση τη σπάνια στη σημερινή πεζογραφία, αρετή της λιτότητας. Ιδανική περίπτωση less is more. [...] (Μάρκος Καρασαρίνης, ΒΗmagazino, 24/03/2013)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604353880
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων216
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3520-0573
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

andysvarn

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ
ΤΙΒΕΡΙΟΣ Α. ΜΙΧΑΛΗΣ
€49.77 €19.91
(-60%)
Κερδίζετε €29.86

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS