Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΤΑΝ Η ΒΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ // Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛ

ΟΤΑΝ Η ΒΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

MACKAY MALCOLM
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0755




Παρουσίαση

Είσαι ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας δολοφόνος. Ο καλύτερος στον χώρο. Προετοιμάζεσαι σχολαστικά και εκτελείς άψογα κάθε συμβόλαιο θανάτου. Ωστόσο, κάποτε φτάνει η στιγμή που η μοναχική ζωή του εκτελεστή γίνεται αβάσταχτη. Έτσι ο Κάλουμ ΜακΛίν, ο εκτελεστής που πρωταγωνιστεί στην Τριλογία της Γλασκώβης, προετοιμάζει την αποχώρησή του κρυφά από τους εργοδότες του, με την ίδια σχολαστικότητα που προετοίμαζε τα χτυπήματά του.
Γύρω του μαίνεται ένας σιωπηλός, θανάσιμος πόλεμος. Οι μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της Γλασκώβης συγκρούονται για την επικράτησή τους στον χώρο του υποκόσμου: μπράβοι, πλαστογράφοι, τοκογλύφοι, έμποροι ναρκωτικών, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, αδίστακτες γυναίκες, πρόσωπα βίαια, κινούνται στη σκιά, έτοιμα να εξοντώσουν οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους. Μακιαβελικά σχέδια και μηχανορραφίες συσκοτίζουν τις έρευνες της αστυνομίας. Όμως ο επιθεωρητής Φίσερ θα αξιοποιήσει τα στοιχεία που του δίνει μια αναπάντεχη ομολογία. Και ίσως αυτή τη φορά είναι η σειρά του να νικήσει...
Ο Μακέι περιγράφει με οξυδέρκεια τα κίνητρα των ηρώων του, ανατέμνει τις πράξεις τους, αποκαλύπτει τη μοναξιά, τις αμφιβολίες, τους υπολογισμούς και τους φόβους τους, τα λόγια που δεν θα πουν, τα συναισθήματα που δεν θα εκδηλώσουν.
Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι έντονη, βαριά, υποβλητική, με αποχρώσεις. Η γραφή αδρή, με φράσεις συχνά σύντομες, στεγνές, συγκρατημένες. Ο ρυθμός, νευρώδης και εθιστικός, ακολουθεί τον Κάλουμ ΜακΛίν στην επικίνδυνη διαδρομή του, μέχρι το απροσδόκητο τέλος που ολοκληρώνει με συναρπαστικό τρόπο την Τριλογία της Γλασκώβης, η οποία άρχισε με τον "Αναγκαίο θάνατο του Λιούις Γουίντερ" και συνεχίστηκε με το "Πώς ένας εκτελεστής λέει αντίο". (Α. Κ., από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SUDDEN ARRIVAL OF VIOLENCE
ISBN139789604355587
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2017
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΙΜΠΕΡΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΕΙ ΜΑΛΚΟΛΜ
Κωδικός Πολιτείας3520-0755
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

spyK

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

spyK, sakoulios, DiaHtz

Κριτικές για το προϊόν

[12/10/2018] spyK.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗΣ.Ο ΜΑΛΚΟΜ ΜΑΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΥΘΙΖΕΙ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS