Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΡΘΡΟ 353 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

ΑΡΘΡΟ 353 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

+
-
VIEL TANGUY
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0836
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτό το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα, ντυμένο στα χρώματα του νουάρ, ακολουθεί τα βήματα που οδήγησαν έναν άνθρωπο στο έγκλημα, εξετάζοντας τη δύσκολη σχέση και την ένταση ανάμεσα στο γράμμα του νόμου και την ιδέα της δικαιοσύνης.
Σε μια μελαγχολική πόλη στις ακτές της Βρετάνης, ο Μαρσιάλ Κερμέρ συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του κτηματομεσίτη Αντουάν Λαζενέκ. Ενώπιον του ανακριτή, ο Κερμέρ πιάνει το νήμα από την αρχή, για να εξηγήσει πώς έφτασε ως εκεί: μιλά για το διαζύγιό του, την ατίθαση συμπεριφορά του γιου του, την απόλυση από τη δουλειά του και, κυρίως, τα μεγαλεπήβολα σχέδια του μεσίτη για την ανέγερση ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στην ακτή. Ο Κερμέρ μπαίνει στον πειρασμό να επενδύσει το σύνολο του ποσού της αποζημίωσης για την απόλυσή του σε ένα όμορφο διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. Αλλά το συγκρότημα κατοικιών θα παραμείνει στα σχέδια... και ο μεγάλος εργολάβος θα αποδειχτεί ένας κοινός απατεώνας. Σε αυτό το ευαίσθητο και σαγηνευτικό μυθιστόρημα, ο Τανγκύ Βιέλ εξερευνά, όχι μόνο την ψυχολογία του εγκλήματος, αλλά και τις βαθύτερες κοινωνικές παθογένειες που θα μπορούσαν να το ερμηνεύσουν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το μυθιστόρημα του Τανγκύ Βιέλ μάς σπαράζει την καρδιά, μας συντρίβει την ώρα της ανάγνωσής του, πράγμα καθόλου κακό, αφού διαβάζοντάς το γινόμαστε πιο ανθρώπινοι. Το "Άρθρο 353 του Ποινικού Κώδικα" αναζωογονεί μέσα μας το αίσθημα της αδελφοσύνης. Προσωπικό δράμα, συλλογική και παγκόσμια ιστορία, ένα θαυμαστό μάθημα για τη ζωή μας». (Le Figaro)
«Ένα κοινωνικό νουάρ μυθιστόρημα, όπου η απογοήτευση παίρνει τη θέση του σασπένς, μια ανθρώπινη τραγωδία μεταμφιεσμένη σε θρίλερ, η εξομολόγηση, που παραπέμπει στις ταινίες του Σαμπρόλ, ενός δολοφόνου που έχει χάσει τα πάντα εκτός από την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του. Ένα μεγάλο βιβλίο. Αυτή η κρίση είναι αμετάκλητη». (L' Obs)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςARTICLE 353 DU CODE PENAL
ISBN139789604356584
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΚΙΑΔΕΛΛΗ ΧΑΡΑ
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΙΕΛ ΤΑΝΓΚΙ
Κωδικός Πολιτείας3520-0836
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
SORA STEVEN
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS