Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

+
-
GREENE GRAHAM
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0879
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€14.00
(-30%)
Κερδίζετε €6.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Συναγερμός στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Μια διαρροή πληροφοριών πυροδοτεί κλίμα καχυποψίας, διάχυτης ανησυχίας και έντασης, ενώ διεξάγονται συνεχείς έλεγχοι ασφαλείας. Τα πρόσωπα σιγά-σιγά εμφανίζονται στη σκηνή: Ο Μορίς Κάσελ, ένας ήσυχος και διακριτικός πράκτορας που εγκατέλειψε το πεδίο δράσης του στην Αφρική για να αποσυρθεί στα κεντρικά γραφεία του Λονδίνου. Η γυναίκα του Σάρα, μαύρη, από τη Νότια Αφρική, που διέφυγε στη Βρετανία καταδιωκόμενη από το καθεστώς του απαρτχάιντ. Ο Ντέιβις, βοηθός του Κάσελ, που, για να ξεχάσει τους αποτυχημένους έρωτές του, βυθίζεται στο αλκοόλ και τον τζόγο. Ο κυνικός και επικίνδυνος Πέρσιβαλ, με το καλοκάγαθο παρουσιαστικό του οικογενειακού γιατρού. Ο Συνταγματάρχης Ντέιντρι, άνθρωπος αφοσιωμένος στο καθήκον, με αυστηρό προφίλ, μοναχικός, που παλεύει με τη συνείδησή του. Και ο C, ο επικεφαλής της υπηρεσίας, διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη του για την Αφρική και την πίστη του στις συντηρητικές αξίες και την ταξική δομή της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Γκρην επιστρέφει στον κόσμο των κατασκόπων και της προδοσίας, για να πλέξει το εγκώμιο της ανυπακοής και να δείξει με οξυδερκή και ευαίσθητο τρόπο σε ποια τραγωδία μπορεί να καταλήξει η αδιάλλακτη και άκαμπτη εφαρμογή της έννοιας του "εθνικού συμφέροντος" που πολύ συχνά και εύκολα παραμερίζει τον ανθρώπινο παράγοντα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι εκείνος που μπορεί να καταστήσει θαρραλέους τους δειλούς, μεγαλειώδεις τους αποτυχημένους, ανθρώπινους ακόμα και τους κακούς". (Le Monde Diplomatique)
"Εξαιρετικό, όπως κάθε του βιβλίο - περιεκτικό, ειρωνικό, αιχμηρά σχολιαστικό της σύγχρονης ζωής, χιουμοριστικό, συνταρακτικό και, πάνω απ' όλα, ζεστό και ανθρώπινο". (Άντονι Μπέρτζες, Observer)
"Το υπέροχο και ανησυχαστικό μυθιστόρημα του Γκράχαμ Γκρην είναι γεμάτο τρυφερότητα, χιούμορ, αγωνία και αμφιβολίες". (The Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE HUMAN FACTOR
ISBN139789604357154
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2020
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΕπιμέλειαΑΘΗΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΝ ΓΚΡΑΧΑΜ
Κωδικός Πολιτείας3520-0879
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, bapel, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DA VINCI, andpapas, ANAF, YellowLab, Μενέλαος, nikAEL, elenamed, Petrosar, Ron, blacknarcissus, Arabornn, Krvag, annaserp, lab.alex, stmara84, trubeta

Κριτικές για το προϊόν

[26/01/2022] tripi.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Βαθια ανθρωπινο, πως γινεται καποιος προδοτης και εμμεσα κομμουνιστης βλεποντας το ορθο, εστω μεσα απο το πρισμα του ερωτευμενου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
Το τέλος (σκληρόδετη έκδοση)
KERSHAW IAN
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS