Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
NAPOLI MON AMOUR

NAPOLI MON AMOUR

+
-
FORGIONE ALESSIO
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0990
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€14.40
(-10%)
Κερδίζετε €1.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Αμορεζάνο ζει στη Νάπολη, είναι τριάντα χρονών και δεν έχει βρει ακόμα τη θέση του στον κόσμο. Οι μέρες του κυλούν αργά, ανάμεσα στην καθημερινότητα με τους γονείς του, το πάθος του για την ομάδα του τη Νάπολι, τις βραδιές με τον φίλο του τον Ρούσο και την αναζήτηση εργασίας. Δίνει ακόμα μία, εντελώς παράλογη, συνέντευξη. Ούτε αυτή καταλήγει στην πρόσληψή του, οπότε αποφασίζει να ξοδέψει όλα του τα χρήματα και ν' αυτοκτονήσει. Γνωρίζει, όμως, μια όμορφη κοπέλα και την ερωτεύεται. Αυτή η συνάντηση αναζωπυρώνει τις ελπίδες και τις επιθυμίες του: θέλει να ζήσει, να γράψει, να είναι ευτυχισμένος. Και να συναντήσει τον Ραφαέλε Λα Κάπρια, τον λογοτεχνικό του μύθο. Αλλά ο έρωτας σκορπίζει ακόμα πιο γρήγορα τις δυνάμεις του και τα χρήματά του, κάνοντας τις επιθυμίες που ξαναβρήκε, και τις ελπίδες του για μια διαφορετική ζωή, να ξεγλιστρούν ευρώ το ευρώ.
Ο Αλέσιο Φορτζόνε μιλάει για μια Νάπολη πνιγηρή και γκρίζα από τη βροχή, σκοτεινή σαν τη Χιροσίμα της ομώνυμης ταινίας. Και με μια γλώσσα επίμονη, δυναμική μα και τρυφερή, υπογράφει το ντεμπούτο του, ένα λαμπερό κι ενίοτε πυρετικό μυθιστόρημα ενηλικίωσης που έχει τον ρυθμό ενός αγώνα ταχύτητας μέσα στους γλυκόπικρους νόμους της ζωής και το κιαροσκούρο της αθωότητας.
Το Napoli mon amour είναι ένα βιβλίο για όσους λατρεύουν τη μυρωδιά της ασφάλτου μετά τη βροχή, για όσους έχουν βουτήξει στα κρυστάλλινα νερά της Πρότσιντα, για ένα πρώτο φιλί που ακούγεται σαν το "Brown Sugar" των Ρόλινγκ Στόουνς, και για όποιον τα χάνει όλα μέσα σε μια στιγμή, σαν βαλίτσα παρατημένη σ' ένα τρένο που αναχωρεί. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604358052
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2023
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Φιλόλογος)
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΡΤΖΟΝΕ ΑΛΕΣΙΟ
Κωδικός Πολιτείας3520-0990
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, tanstil, dsapo094

Κριτικές για το προϊόν

[12/09/2023] Kostasparis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ό,τι και να γράψω θα το αδικήσω. Έφτασα στην τελευταία σελίδα με δάκρυα στα μάτια. Πόσα συναισθήματα μπορεί να σου χαρίσει ένα βιβλίο ; Υπέροχο !
[10/04/2023] harikan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπέροχο, όπως το να είσαι τριάντα χρόνων.Ελπίζω να κυκλοφορήσουν και τα δύο επόμενα μυθιστορήματά του
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

1984
ORWELL GEORGE
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
HOMO
STRINGER CHRIS
€45.00 €13.50
(-70%)
Κερδίζετε €31.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS