Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑ ( ΚΟΛΑΣΗ /ΣΕΙΡΑ )

Το ημερολόγιο ενός δαίμονα

+
-
BARKER CLIVE
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0336
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Κάψε αυτό το βιβλίο. Καν' το. Γρήγορα, όσο είναι καιρός. Καψ' το. Μην κοιτάξεις ούτε μία λέξη παραπάνω. Με άκουσες; Ούτε. Μία. Λέξη».
Έτσι αρχίζει το ημερολόγιο ενός δαίμονα της Κόλασης, που γράφτηκε το 1438. Είναι ένα χειρόγραφο ποτισμένο με τη δαιμονική υπόσταση του συγγραφέα του, το οποίο ξεκινάει σαν ένα πομπώδες μα φαινομενικά ακίνδυνο χρονικό, αλλά καταλήγει να αποκαλύψει στον αναγνώστη τη συγκλονιστική αλήθεια για την αιτία του αρχέγονου πολέμου ανάμεσα στο Καλό και το Κακό.
«Το όνομά μου είναι Τζάκαμποκ Μποτς. Κάποτε ήξερα τι σήμαινε, αλλά τώρα πια το 'χω ξεχάσει. Κάποτε. Ήμουν φυλακισμένος σ' αυτές τις σελίδες, παγιδευμένος στις λέξεις που διαβάζεις τούτη τη στιγμή και κλεισμένος στο σκοτάδι τον περισσότερο καιρό, ενώ το βιβλίο ήταν για πολλούς αιώνες θαμμένο σε μια στοίβα από άλλα βιβλία που κανείς δεν άνοιξε ποτέ. Όλο τον καιρό σκεφτόμουν πόσο χαρούμενος, πόσο ευγνώμων θα ήμουν όταν κάποιος τελικά θ' άνοιγε αυτό το βιβλίο. Είναι τ' απομνημονεύματά μου, βλέπεις.Ή, αν θέλεις, η εξομολόγησή μου...»
Ο Clive Barker, μετρ του μακάβριου και του μαγικού, απρόβλεπτος όπως πάντα, υπογράφει ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα που θα σας παγώσει το μεδούλι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMISTER B. GONE
ISBN139789604362264
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΚΟΛΑΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2009
Αριθμός σελίδων226
Διαστάσεις22x15
ΜετάφρασηΕΞΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΡΚΕΡ ΚΛΑΙΒ
Κωδικός Πολιτείας0160-0336
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Zografia, Aphrodite, Undhippie, anny2002

Κριτικές για το προϊόν

[03/09/2017] verik.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ο συγγραφεας αρχικα πρωτοτυπει και εντυπωσιαζει με μια αρκετα ενδιαφερουσα ιδεα, η συνεχεια ομως ειναι κατω του μετριου. Το διαβασα ολο ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα δυσκολα θα το ξαναδιαβασω.
[03/12/2016] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Θα συμφώνησω απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο. Μόνο στις πρώτες σελίδες σε κρατάει. Ειμαι λάτρης του Barker, έχω διαβάσει βιβλία του και δεύτερη φορά, αλλά αυτό απογοήτευση. Ούτε στη μέση δεν έφτασα.
[16/08/2016] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Τεραστια απογοητευση για εναν συγγραφεα που εχουν ακουστει τοσο καλα λογια...Δεν μου αρεσε τιποτα..με κουρασε με αποτελεσμα να μην καταλαβαινω τι γραφει..τα δυο αστερια πανε καθαρα για τις δυο πρωτες σελιδες του βιβλιου που σε αιφνιδιαζουν..Θα διαβασω κι αλλο βιβλιο του πριν καταληξω σε συμπερασμα αλλα αυτο πραγματικα ηταν τραγικο..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ 1944-1946
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ. ΙΑΚΩΒΟΣ
€17.14 €8.57
(-50%)
Κερδίζετε €8.57
ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHELLEY MARY
€14.89 €7.44
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS