Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ // Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0387




Παρουσίαση

Λίγους μήνες αφότου διαβάσουμε ένα βιβλίο, δεν θυμόμαστε σχεδόν τίποτε γύρω από αυτό - ίσως ούτε καν τον τίτλο. Εκείνο που θυμόμαστε για καιρό κατόπιν, είναι αν περάσαμε καλά δια-βάζοντάς το. Στην ουσία, όποτε προτρέπουμε κάποιον να αγοράσει ένα βιβλίο που διαβάσαμε, υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι εμείς χαρήκαμε τη συντροφιά του, για όσο διάστημα κράτησε - και νιώσαμε μια μικρή απώλεια όταν η ανάγνωσή του ολοκληρώθηκε. Το απολαύσαμε. Με μπούσουλα την απόλαυση, χωρίς προκρούστειες προκαταλήψεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κολυμπάει στο ανοιχτό πέλαγος της ανάγνωσης, ανάμεσα σε κάθε είδους βιβλία -βιβλία εύκολα και βιβλία δύσκολα, διασκεδαστικά και αποκαλυπτικά, εκφοβιστικά και ανακουφιστικά, δυσοίωνα και ευοίωνα- που του κράτησαν καλή παρέα την τελευταία επταετία. Η πλούσια εικονογράφηση του τόμου επικουρεί στην απότιση ενός φόρου τιμής στην ανάγνωση και στη δημιουργία ενός βιβλίου για τα βιβλία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σε αυτόν τον τόμο θα συναντήσετε δεκάδες βιβλία που συνόδευσαν αναγνωστικά τον γνωστό συγγραφέα τα τελευταία χρόνια. Ο Πέτρος Τατσόπουλος γράφει για βιβλία που απόλαυσε και μας καλεί να μοιραστούμε την αναγνωστική του εμπειρία. Κείμενα με εύστοχα σχόλια, επισημάνσεις, λόγος που ρέει και χιούμορ. Ο Τατσόπουλος χάνεται στις σελίδες των βιβλίων παρέα με τον Τενεσί Ουίλιαμς, τον Χένρι Μίλερ, τον Ερνεστ Χέμινγουεϊ, τον Πάμπλο Πικάσο, τον Φρίντιχτ Νίτσε, τον Λόρδο Βύρωνα, τον Ουίλιαμ Μπάροουζ, τον Λένιν, τον Μάο και πολλούς άλλους. Οι βιογραφίες σε πρώτο πλάνο των επιλογών του, αλλά και λογοτεχνία, ιστορικά, πολιτικά βιβλία. Ο Τατσόπουλος χαράζει ένα μονοπάτι στο αναγνωστικό του σύμπαν, με μοναδικό γνώμονα την απόλαυση, και μας καλεί να το ακολουθήσουμε. (Βαγγέλης Μπέκας, Ελευθεροτυπία, 18/12/2010)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604362981
ΕκδότηςΟΞΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων322
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΑΙΔΩ
Κωδικός Πολιτείας0160-0387
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xanthia22

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ChrisM, laroukos, xanthia22, lastride

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ
ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
€18.66 €9.33
(-50%)
Κερδίζετε €9.33
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
OSTERWALDER ALEXANDER
€29.50 €11.80
(-60%)
Κερδίζετε €17.70

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS