Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Θύελλα στη Μακεδονία

+
-
ΚΟΡΙΝΗΣ ΤΖΙΜΜΥ
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0441
Τιμή Έκδοσης
€14.00
Τιμή Πολιτείας
€9.80
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«... εκβιασμοί αθώων και άοπλων ατόμων, ληστείες, φόνοι ανδρών και γυναικών, ανελέητα μαρτύρια ιερέων, γιατρών και δασκάλων, ακρωτηριασμοί πτωμάτων, εμπρησμοί εκκλησιών, αναρχικός δυναμίτης εναντίον κάθε φίλου του νόμου και της τάξεως, αφανισμός Ορθόδοξων Χριστιανών και Μουσουλμάνων, τρομοκρατία, αιματοχυσία από σκοτωμούς, πλιάτσικο...»
Μια χούφτα φανατισμένοι πατριώτες θα προτείνουν ανταρτοπόλεμο και, με εθελοντή αρχηγό τον υπίλαρχο Πέτρο Καλλέργη, θα παίξουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να ελευθερώσουν αυτό το «μακρινό» μέρος της Ελλάδος. Θα μπορέσουν να προστατέψουν τους Μακεδόνες από τη βουλγαρική «γενοκτονία», μέχρι που να φτάσουν καλύτερες ημέρες και να βρεθούν σε θέση να λογαριαστούν και με τους Τούρκους;

Η αστυνομική λογοτεχνία ξεκίνησε στην Ελλάδα [...] με το περιοδικό Μάσκα [...]. Ο Τζίμμυ Κορίνης είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της Μάσκας και ίσως ο μόνος που εξακολουθεί να γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα ως σήμερα. (Πέτρος Μάρκαρης)
Ο Τζίμμυ Κορίνης, ο άνθρωπος πίσω από τη Μάσκα, είναι από τους προπάτορες του ελληνικού αστυνομικού αφηγήματος, και μετέφερε στα ελληνικά το ύφος και την ατμόσφαιρα των κλασικών του είδους (Χάμετ, Τσάντλερ, Γκάρντνερ). ( Χίλντα Παπαδημητρίου)
Ένα ιστορικό θρίλερ στα μονοπάτια των "Μυστικών του βάλτου" της Πηνελόπης Δέλτα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604365340
ΕκδότηςΟΞΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2018
Αριθμός σελίδων216
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΙΡΑΜΠΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΕικονογράφησηΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΑΚΗΣ
Κωδικός Πολιτείας0160-0441
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

amenelao

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS