Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Νο.5 ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Τα βιβλία του αίματος (πέμπτο βιβλίο)

+
-
BARKER CLIVE
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0517
Τιμή Έκδοσης
€13.50
Τιμή Πολιτείας
€9.45
(-30%)
Κερδίζετε €4.05


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο πέμπτος τόμος των Βιβλίων του αίματος συνεχίζει να μας ταξιδεύει στα μονοπάτια του τρόμου με τέσσερις ασυνήθιστες ιστορίες. Η πρώτη με τίτλο "Το απαγορευμένο", που ενέπνευσε και την ταινία του 1992 Candyman, περιστρέφεται γύρω από έναν αστικό μύθο του οποίου τα μυστικά προσπαθεί να διαλευκάνει η φιλόδοξη πρωταγωνίστρια με το ανάλογο τίμημα. Στη "Μαντόνα" ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα από πισίνες χρησιμεύει ως καταφύγιο για ένα παράξενο πλάσμα με σκοπό να διαιωνίσει το είδος του, πράγμα που αντιλαμβάνεται πολύ αργά ο Τζέρι που προσπαθεί να πείσει έναν επενδυτή να εκμεταλλευτούν από κοινού το μέρος. Το διήγημα "Τα παιδιά της Βαβέλ" λαμβάνει χώρα σε ένα ελληνικό νησί, όπου μια νεαρή γυναίκα πέφτει τυχαία πάνω σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό που ρυθμίζει τις τύχες της ανθρωπότητας. Και, τέλος, στο "Αυτοπροσώπως" ο χώρος είναι το κελί μιας φυλακής και ο ήρωας ένας τρόφιμος που φυλακίζεται σκοπίμως, για να εκπληρώσει έναν πολύ σκοτεινό σκοπό πέρα από αυτόν τον κόσμο, σε μια ονειρική πόλη με τους φρικιαστικούς κατοίκους της.
Δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Clive Barker με το χαρακτηριστικό και μοναδικό του γράψιμο, αλλά και η πλοκή που παρασέρνει τον αναγνώστη σε μια δίνη όπου χάνει την αίσθηση του πραγματικού. Ο συγγραφέας δημιουργεί ένα υπερφυσικό σύμπαν με τερατώδεις εικόνες, στο κέντρο του οποίου βάζει τον περιθωριακό, τον απόκληρο της κοινωνίας, το τέρας, επιθυμώντας ακριβώς να τονίσει την ανάγκη της αλλαγής του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Για τον Barker, οι άλλοι δεν είναι η κόλασή μας, αλλά τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από εμάς τους ίδιους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBOOKS OF BLOOD VOLUME 5
ISBN139789604365739
ΕκδότηςΟΞΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2021
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΡΚΕΡ ΚΛΑΙΒ
Κωδικός Πολιτείας0160-0517
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
MCCALL HENRIETTA
€10.60 €4.77
(-55%)
Κερδίζετε €5.83
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS