Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ

Ο κόσμος των βαμπίρ

+
-
CLARK SIMON
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0512
Τιμή Έκδοσης
€17.99
Τιμή Πολιτείας
€12.59
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όχι πολύ μακριά από την παραλιακή πόλη Γουίτμπι βρίσκεται το Λέπινγκτον, χωμένο ανάμεσα στους λόφους των βάλτων του βόρειου Γιόρκσαϊρ. Ένα μέρος ήσυχο, ασήμαντο και ξεχασμένο από τον Θεό. Ωστόσο, κάτω από τους δρόμους του, τρομακτικά πλάσματα σαλεύουν, οδηγημένα από ένα αρχαίο πάθος που έγινε εμμονή. Τα ενώνει η φλογερή τους πείνα και μοιράζονται μια λαχτάρα δίχως τέλος. Είναι οι καταραμένοι, οι απέθαντοι, και έχουν τη δύναμη να κατασπαράξουν τους ζωντανούς με τα κοφτερά τους δόντια.
Ο Simon Clark μας προσφέρει ένα ακόμα μυθιστόρημα της βαμπιρικής παράδοσης, με μια διαφορετική προσέγγιση ωστόσο. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μεμονωμένο βαμπίρ, όπως τον Κόμη Δράκουλα, αλλά με κάτι ακόμα πιο τρομερό και απειλητικό για την ίδια την ανθρωπότητα.
Με στιλ στακάτο, κοφτό και διεισδυτικό, βυθίζει τον αναγνώστη σε ένα σύμπαν εντελώς διαφορετικό, του δείχνει κάποια υπόγεια (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) ρεύματα που καθορίζουν την ύπαρξή μας και τον κάνει να αναρωτιέται για το αν θα αντικρίσει τον ήλιο την επόμενη κιόλας ημέρα.
Στα έργα του Simon Clark, ο τρόμος αναμειγνύεται με την παράδοση, το υπερφυσικό με παράξενες παγανιστικές λατρείες και όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα κείμενο που ο αναγνώστης δύσκολα μπορεί να εγκαταλείψει πριν φτάσει στην τελευταία σελίδα. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

"Ο Simon Clark ανήκει στην κατηγορία των συγγραφέων που δεν σε απογοητεύουν - το αίμα δεν ρέει μόνο μέσα από το κείμενο, αλλά ξεχύνεται και στη μούρη τον αναγνώστη". (SFX, ένα από τα πιο έγκριτα περιοδικά του φανταστικού)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVAMPYRRHIC
ISBN139789604367214
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΚΟΛΑΣΗ 3
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕπιμέλειαΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΛΑΡΚ ΣΑΙΜΟΝ
Κωδικός Πολιτείας0160-0512
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Arabornn, lab.alex, evmo

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Με λένε κόκκινο
PAMUK ORHAN (NOBEL 2006)
€21.90 €10.95
(-50%)
Κερδίζετε €10.95
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
SERGE VICTOR (VICTOR LVOVICH KIBALCHICH)
€15.05 €7.52
(-50%)
Κερδίζετε €7.53

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS