Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
POP. 1280

Pop. 1280

+
-
THOMPSON JIM
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0525
Τιμή Έκδοσης
€14.99
Τιμή Πολιτείας
€10.49
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο σερίφης Νικ Κόρεϊ είναι άθλιος στη δουλειά του και το ξέρει. Δεν έχει καμία διάθεση να επιβάλει την τάξη, να λύσει τα προβλήματα και να συλλάβει παραβάτες και εγκληματίες, αφού γνωρίζει καλά πως κανείς στη μικρή κομητεία Ποτς δεν καίγεται να τηρήσει τον νόμο. Κι όμως, πολύ σύντομα ο Νικ θα έρθει αντιμέτωπος με μια μάλλον δυσάρεστη κατάσταση: δύο μαστροποί απειλούν να χαλάσουν την ήδη κατεστραμμένη φήμη του, η φιλενάδα του η Ροζ κακοποιείται από τον άντρα της και, το χειρότερο απ' όλα, η γυναίκα του δεν λέει να τον αφήσει σε ησυχία. Με τις εκλογές για την ανάδειξη σερίφη να πλησιάζουν, ο Νικ καλά θα κάνει να λύσει τα προβλήματά του αν θέλει να διατηρήσει το αξίωμά του. Γιατί, όπως και να το κάνεις, είναι μια δουλειά με πλεονεκτήματα για κάποιον που ξέρει να τα εκμεταλλευτεί...
Ένα κατάμαυρο "γουέστερν νουάρ" εκδίκησης, λαγνείας και προδοσίας από τον μετρ τον είδους Jim Thompson. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Γραμμένο -πράγμα λογικό, αλλιώς θα ήταν αφόρητο- με χιούμορ και έξω καρδιά (ευχαριστίες στη μεταφράστρια για την καταπληκτική απόδοση της ατμόσφαιρας), το Pop. 1280 είναι ένα από το πιο μαύρα, κλειστοφοβικά νουάρ που θα διαβάσετε ποτέ, ένα «κατάμαυρο -γουέστερν νουάρ- εκδίκησης, λαγνείας και προδοσίας», όπως έχει γραφτεί. Αλλά, είπαμε: διαβάζεται με απόλαυση». (Κυριάκος Αθανασιάδης, bookpress.gr, 21/06/2021)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604367429
ΕκδότηςΟΞΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2021
Αριθμός σελίδων280
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΡΑΜΒΟΥΣΑΝΟΥ ΚΙΚΑ
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΟΜΣΟΝ ΤΖΙΜ
Κωδικός Πολιτείας0160-0525
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ombledroom, dimbik, lab.alex, Ελισάβετ., kantath

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kanchron, Hawkeye, Γιώργος Τ, Ombledroom

Κριτικές για το προϊόν

[03/03/2021] Ombledroom.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πικρό, τρελό, αληθινό, διαχρονικό, άρρωστο, καταραμένο. Αντιγράφω: "Εντόπισα μια μακριά τρίχα να βγαίνει από ένα ρουθούνι, την τράβηξα και την εξέτασα, αλλά δεν είχε πολύ ενδιαφέρον. Την πέταξα κάτω, διερωτώμενος αν κρατάει κάποιος εκεί ψηλά λογαριασμό για όλες τις τρίχες που πέφτουνε από ρουθούνια αντρών, όπως λογαριάζει κάθε σπουργίτι που πέφτει στη γη. Ανασήκωσα λίγο ένα κωλομάγουλο κι αμόλησα μία από αυτές τις βροντερές, ουρανομήκεις πορδές, που είναι ικανές να σε τρελάνουν άμα βρίσκεσαι με κόσμο και τις πνίγεις. Έξυσα τ’ αρχίδια μου κι αναρωτήθηκα σε ποιο σημείο παύει η ανάγκη να ξυστεί κανείς κι αρχίζει το παιχνίδι. Μια πανάρχαια, ομολογουμένως, ερώτηση, την οποία αμφιβάλλω αν κάποιος καταφέρει να απαντήσει στο προσεχές μέλλον."
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΡΑΣΙΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
€13.90 €6.26
(-55%)
Κερδίζετε €7.64

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS