Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΗΧΑΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΜΗΧΑΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

+
-
ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5357-0099
Τιμή Έκδοσης
€13.99
Τιμή Πολιτείας
€9.79
(-30%)
Κερδίζετε €4.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Υπάρχει μια διαφορετική, μια μοναδική "φυλή" ανθρώπων, που το κοινό τους πάθος τους στιγματίζει, τους καθοδηγεί και τους κάνει να ξεχωρίζουν.
Είναι όλοι αυτοί, που χωρίς να ξέρουν το πώς και το γιατί, βρέθηκαν ερωτευμένοι βαθιά και για πάντα με κάτι που σίγουρα είναι άψυχο. Μερικά κομμάτια σίδερο ενωμένα, ένα μηχάνημα, ένα μεταφορικό μέσο.
Όσο πεζά κι αν το δεις απέξω, τελικά για κείνους, αυτό το μηχάνημα αποκτά υπόσταση, αναπνέει, ζει και μέσα από κοινές πορείες, δίνουν ο ένας στον άλλον στοργή, δύναμη και νόημα για να συνεχίσουν.
Σιγά σιγά το ον και το πράγμα γίνονται ένα. με αποτέλεσμα τα μηχανήματα να μοιάζουν στους ανθρώπους και οι άνθρωποι στα μηχανήματα, οι άνθρωποι να μιλούν στα μηχανήματα και κείνα με τη σειρά τους, με κάποιον τρόπο, να απαντούν.
Οι Μηχανάνθρωποι είναι όλοι όσοι, στις ιστορίες του παρόντος βιβλίου, θα αναγνωρίσουν, θα βρουν ένα κομμάτι του εαυτού τους, του φίλου τους, της ζωής τους. Είναι όσοι έχουν παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν, έζησαν και ζουν μια ιδιαίτερη ζωή που οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταλάβουν.
Τα κλισέ είναι πολλά... Ελευθερία, δρόμος, ταχύτητα, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ, πολύ περισσότερα και πολύπλοκα.
Οι Μηχανάνθρωποι είναι μοναδικοί... μοναδικοί και όμορφοι! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604368686
ΕκδότηςBRAINFOOD
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2022
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΒΑΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας5357-0099
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[10/07/2022] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα ειλικρινές,ανθρώπινο ανάγνωσμα με κεντρικό άξονα τα δίτροχα σαν να λέμε τα δίποδα όντα της ασφάλτου.Ιστορίες καθημερινές χωρίς εντυπωσιασμούς και φιοριτούρες,με χαρακτήρες συνήθως μονοδιάστατους ,που επικεντρώνουν κυρίως στο συμβολισμό ελευθερία-καβάλημα μηχανής.Το δίπολο κοινωνία-αντικοινωνικός εδώ βρίσκει την ευκαιρία να δώσει στους παρεξηγημένους πιτσιρικάδες των μηχανακίων τη διάσταση της αποδοχής που θα έπρεπε να έχουν από τη συντήρηση του κόσμου.Υπερασπίζονται το δικαίωμα του ανήκειν σε έναν κόσμο που φλερτάρει την ελευθερία από την κοφτερή και ριψοκίνδυνη πλευρά της.Διαβάζεται εύκολα και άνετα κι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.Αξίζει γιατί δεν είναι ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα και το κίνητρό του είναι αγνό και ταπεινό.Σαν κοφτή γκαζιά που μετά απ'ολίγο εξαφανίζεται...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ
ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΛΙΑΝΑ
€77.00 €34.65
(-55%)
Κερδίζετε €42.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS