Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ // Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ

+
-
STONE IRVING
Κωδ. Πολιτείας: 0910-0130
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€14.00
(-30%)
Κερδίζετε €6.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Βικέντιος βαν Γκογκ -ένας εξαίρετος ζωγράφος, ένας φλογερός εραστής, ένας άνθρωπος που τον νόμιζαν για τρελό- μας αποκαλύπτεται μέσα από τη θαυμάσια πένα του Irving Stone. Στην κλασική αυτή μυθιστορηματική βιογραφία, που γράφτηκε από τον κορυφαίο του είδους και έλαβε θερμή υποδοχή από τους κριτικούς της λογοτεχνίας, ξεδιπλώνονται όλες οι πτυχές της ζωής του: η ιστορία του τρικυμιώδους βίου του, του παράφορου έρωτά του, τόσο για τις γυναίκες της καλής κοινωνίας όσο και γι' αυτές του περιθωρίου, και, κυρίως, τα έργα του για τα οποία, προτού αναγνωριστεί η μεγαλοφυΐα του, επικρίθηκε σκληρά. Ο αναγνώστης ακολουθεί την πορεία του σπουδαίου ζωγράφου από το Μπορινάζ και το Έττεν, στη Χάγη και το Νιουένεν, και φτάνει μαζί του μέχρι το Παρίσι, το Σαιν-Ρεμύ και την Ωβέρ. Ένα αριστοτεχνικά γραμμένο βιβλίο που με τις γλαφυρές περιγραφές του κατορθώνει να μας εισαγάγει στο "βάσανο" της ύπαρξης του μεγάλου ζωγράφου, αφήνοντας μια αόριστη μελαγχολία στο τέλος κάθε σελίδας. Ένα βιβλίο που συνάρπασε γενιές ολόκληρες και υπόσχεται νέες συγκινήσεις στις γενιές του μέλλοντος! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ολόκληρο το πρόσωπο του Βαν Γκογκ φωτίζεται στο ανά χείρας (κλασικό πλέον) βιογραφικό μυθιστόρημα του Ίρβινγκ Στόουν, που πρωτοεκδόθηκε το 1934 στην Αμερική και στην Ελλάδα το 1969 από τον Γκοβόστη. Από τις εκδόσεις Γκοβόστη και πάλι, σε μετάφραση Δ.Π. Κωστελένου, κυκλοφορεί αυτή η καίρια και σεμνά εμπλουτισμένη με μυθοπλαστικά στοιχεία βιογραφία του Στόουν για τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη των αρχών του μοντερνισμού, με τον τίτλο «Πάθος για Ζωή». Ο τίτλος, όσο κι αν ακούγεται μπανάλ, ακριβολογεί? ως προς το πείσμα του βιογραφούμενου ήρωά του να επιμένει να ζει και να δημιουργεί φανατικά, αποδεχόμενος τις εντελώς αποθαρρυντικές, έως και απάνθρωπες, συνθήκες της ζωής του». (Μαρία Γιαγιάνου, bookpress.gr, 12/12/2014)

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Μπορινάζ
Έττεν
Χάγη
Νιουένεν
Παρίσι
Αρλ
Σαιν Ρεμύ
Ωβέρ
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςJUST FOR LIFE
ISBN139789604462216
ΕκδότηςΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΤΟΟΥΝ ΙΡΒΙΝΓΚ
Κωδικός Πολιτείας0910-0130
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

elenakar248, eleutheriakos7, master1595

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nikos49k

Κριτικές για το προϊόν

[02/06/2017] monogramma.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αφήγηση που σε ταξιδεύει με πολύ ζωντανή περιγραφή! Σε αυτούς που αγαπούν το Βαν Γκογκ σίγουρα θα τους αρέσει!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS