Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Χ/Δ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (ΕΠΙΤΟΜΟ)

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

(ΕΠΙΤΟΜΟ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ)

TOLSTOI LEON
Κωδ. Πολιτείας: 0910-0664




Παρουσίαση

Κανένα ντοκουμέντο, ιστορικό ή καλλιτεχνικό, δε μας δίνει τόσο ζωντανά και τόσο ανάγλυφα τη ζωή, το χαρακτήρα και την ψυχολογία του Ρώσου και του ρωσικού λαού της προεπαναστατικής εποχής, όσο το έργο του Λ. Τολστόη "Πόλεμος και Ειρήνη". Η βαθιά και αναλυτική αυτή ανατομία της ατομικής και ομαδικής ψυχής κάνει το βιβλίο να ενδιαφέρει κάθε άνθρωπο, οποιουδήποτε γεωγραφικού πλάτους και οποιασδήποτε εποχής. Έργο που υψώνεται επιβλητικό ορόσημο ζωής και αξεπέραστο πρότυπο τέχνης. Ένας απέραντος πίνακας της παγκόσμιας ψυχής, όπου αποτυπώνονται οι τιτανικές συγκρούσεις, τα πάθη, οι μικρότητες και το μεγαλείο του Ανθρώπου. Η μεγαλοφυέστερη μυθιστορηματική σύνθεση-καθρέφτης μιας από τις πιο γόνιμες σε κοινωνικές και θρησκευτικές ζυμώσεις εποχής της Ιστορίας και οδηγός της κάθε εποχής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604469987
ΕκδότηςΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων1168
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΜΑΚΡΗ ΚΟΡΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΟΛΣΤΟΙ ΛΕΟΝ
Κωδικός Πολιτείας0910-0664
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[25/02/2019] Γρηγόρης Αυξεντίου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ολοκληρωσα χτες την αναγνωση του εμβληματικου αυτου εργου της παγκοσμιας λογοτεχνιας και ταπεινα πιστευω πως δικαιολογει τη φημη που το συνοδευει.Προκειται για ενα επικολυρικο ιστορικο μυθιστορημα,αρτιο απο καθε αποψη.Αναφερεται στους ναπολεοντειους πολεμους.Βρισκουν σε αυτο την εκφραση τους διαφορα σημαντικα,επικαιρα ζητηματα.Η πιστη στον Θεο,η αγαπη στην πατριδα,οι προσπαθειες μετατροπης της Ρωσιας σε συνταγματικη μοναρχια απο ,ο ερχομος απο τη Δυση νεων ρευματων που κλονισαν τη ρωσικη κοινωνια.Παρατηρουμε και τον τρομο που ειχε ενσπειρει στη ρωσικη ελιτ ο Ναπολεων.Ο χρονος της αφηγησης διαστελλεται στην περιγραφη των μαχων.Εντυπωση μου εκανε οτι οι ηρωες στην πορεια του εργου εξελισσονται διαλεκτικα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Κήπος
SIMONETTI PABLO
€8.70 €3.04
(-65%)
Κερδίζετε €5.66
Οθωμανική αυτοκρατορία 1300-1923
FINKEL CAROLINE
€27.75 €13.88
(-50%)
Κερδίζετε €13.87

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS