Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΟΛΗ (BEST SELLER 1004 /ΣΕΙΡΑ)

ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0388




Παρουσίαση

Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός σ' ένα ύψωμα κοντά στη Μαλχόλαντ Ντράιβ. Ο δόκτωρ Στάνλεϊ Κεντ έχει δεχτεί δύο σφαίρες στο κεφάλι, κι όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εκτέλεση. Ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Ψάχνοντας το παρελθόν του θύματος, ο Μπος ανακαλύπτει αντιφατικά στοιχεία. Ο Κεντ δεν φαίνεται να είχε διασυνδέσεις με τον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά είχε πρόσβαση σε ραδιενεργά υλικά σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία του Λος Άντζελες. Κι αυτό που άρχισε σαν υπόθεση ρουτίνας γίνεται ξαφνικά πολύ πιο σοβαρό και επικίνδυνο... Ο Μπος ξέρει πως κάθε του κίνηση βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο, καθώς αυτή είναι η πρώτη του υπόθεση στο νέο του πόστο, την Ειδική Ομάδα Ανθρωποκτονιών. Αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει και τους πράκτορες του FBI, που θεωρούν ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για να το αφήσουν σ' έναν απλό ντετέκτιβ της Αστυνομίας. Και το γεγονός ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και η παλιά ερωμένη του, η Ρέιτσελ Γουόλινγκ, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα... Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα ο Μπος είναι να βασιστεί στο ένστικτό του για να διαλευκάνει το έγκλημα -και να ευχηθεί πως δεν θα τον προδώσει. Γιατί σ' αυτή την ιστορία ίσως δεν κινδυνεύει μόνο το γόητρό του, αλλά και πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές... (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE OVERLOOK
ISBN139789604500048
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2011
Αριθμός σελίδων240
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0388
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[12/11/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αν και είναι μικρό, λίγο πάνω από 200 σελίδες, το βιβλίο είναι πολύ καλό, με γρήγορη και αληθοφανή πλοκή και έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς με τον Μπος που έκαναν το συγκεκριμένο ήρωα αγαπητό. Το συνιστώ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΚΡΕΚΟΥ ΑΓΟΡΗ
€21.20 €7.42
(-65%)
Κερδίζετε €13.78
ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΑΝΑΛΥΣΗ
BOURDIEU PIERRE
€12.64 €4.42
(-65%)
Κερδίζετε €8.22

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS