Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ (BEST SELLER 1012 /ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

PATTERSON JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0402




Παρουσίαση

Ο ντετέκτιβ Άλεξ Κρος καλείται στον τόπο ενός εγκλήματος που είναι ό,τι πιο φρικτό έχει αντικρίσει στην καριέρα του. Κάποιος χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή έχει κατακρεουργήσει μια ολόκληρη οικογένεια -και σύντομα ακολουθούν κι άλλοι φόνοι, κάθε φορά και πιο αποτρόπαιοι... Καθώς σκαλίζουν την υπόθεση, ο Άλεξ και η κοπέλα του, η ντετέκτιβ Μπριάνα Στόουν, μπαίνουν βαθιά στον θανάσιμο αφρικανικό υπόκοσμο της Ουάσινγκτον, όπου ανακαλύπτουν κάτι απίστευτα σοκαριστικό: μια συμμορία εφήβων κακοποιών με σιδερένια πειθαρχία κι έναν διαβολικό αρχηγό που είναι γνωστός μόνο ως Τίγρης. Κι όταν τα ίχνη αυτού του άπιαστου φονιά οδηγούν στην Αφρική, ο Κρος ξέρει πως πρέπει να τον ακολουθήσει ως εκεί. Μόνος... Όταν ο Κρος φτάνει στη Νιγηρία, βρίσκεται μεμιάς σ' έναν κόσμο όπου η δικαιοσύνη είναι τόσο ξένη όσο κι ο ίδιος. Απροστάτευτος και μόνος σ' αυτή την εχθρική, επικίνδυνη χώρα, κι ενώ ο Τίγρης τον βομβαρδίζει με θανάσιμες απειλές, θα καταφέρει να επιζήσει και να συλλάβει το δολοφόνο; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ Τ ΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCROSS COUNTRY
ISBN139789604500123
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1012
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2011
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΓΔΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΤΕΡΣΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2856-0402
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miskzad, Alka, tim8, kataktitis

Κριτικές για το προϊόν

[27/07/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΣΟΝ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ "ΦΙΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ" ΚΑΙ "ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΡΑΧΝΗ" ΟΠΟΥ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΗΜΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΛΟΚΗΣ. Ο ΚΡΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ. ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
MOSSE CLAUDE
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΚΟΝΟΡΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS