Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΦΩΣ.

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΦΩΣ.

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0187




Παρουσίαση

Η ληστεία ήταν εντελώς αληθινή. Τέσσερα χρόνια πριν, ο Χάρι Μπος βρισκόταν στο πλατό μιας κινηματογραφικής ταινίας ερευνώντας το φόνο μιας νεαρής βοηθού παραγωγής, όταν κατέφθασε ένα θωρακισμένο φορτηγάκι με δύο εκατομμύρια δολάρια, που θα χρησιμοποιούσαν στο γύρισμα μιας ληστείας. Αλλά σε μια από εκείνες τις στιγμές που η ζωή αντιγράφει την τέχνη, ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν στο πλατό και μέσα σ' έναν καταιγισμό πυροβολισμών άρπαξαν τα χρήματα. Μια σφαίρα του Μπος τραυμάτισε έναν από τους ληστές, που ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν. Τα χρήματα δεν βρέθηκαν ποτέ. Και η δολοφονία της κοπέλας ήταν στη στοίβα των φακέλων με άλυτες υποθέσεις που πήρε μαζί του ο Μπος τη νύχτα που παραιτήθηκε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες. . . Τώρα, όμως, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ πια, αποφασίζει να την ξανανοίξει, για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Χωρίς το σήμα του να ανοίγει τις πόρτες, διαπιστώνει όπως ποτέ πριν πόσο αδιάφορος και κυνικός μπορεί να είναι ο κόσμος. Αλλά, παρά τις δυσκολίες κάτι τον τραβά να συνεχίσει. (. . .) Ορκίζεται να βρει τι κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά, ακόμη κι αν έτσι οδηγηθεί στην πιο θανάσιμη αναμέτρηση της καριέρας του. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLOST LIGHT
ISBN139789604508549
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2006
Αριθμός σελίδων400
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0187
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[13/08/2019] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ (ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΥΧΑΙΑ), ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙ ΜΠΟΣ,ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΟΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βεντέτα
DIBDIN MICHAEL
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ
BOARDMAN JOHN
€9.29 €3.25
(-65%)
Κερδίζετε €6.04

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS