Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ( BELL BEST SELLER )

ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0217




Παρουσίαση

Η πράκτορας του FBI Ρέιτσελ Γουόλινγκ δέχεται το τηλεφώνημα που φοβόταν εδώ και χρόνια: την πληροφορούν ότι ο Ποιητής έχει επιστρέψει. Χρόνια πριν, είχε προσπαθήσει να συλλάβει τον Ρόμπερτ Μπάκους, τον δολοφόνο που διάνθιζε τα εγκλήματά του με στίχους. Από τότε, δεν μπόρεσε ποτέ να τον βγάλει από το νου της. Κι απ' ό,τι φαίνεται, ούτε κι εκείνος την έχει ξεχάσει. . . Αλλά κι ο Χάρι Μπος, ο πρώην ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, δέχεται ένα τηλεφώνημα. Η γυναίκα ενός παλιού του φίλου που πέθανε πρόσφατα ακούγεται πολύ ανήσυχη. Ο θάνατος του συζύγου της μοιάζει απολύτως φυσιολογικός. Όμως το γεγονός ότι είχε αναμειχθεί στην καταδίωξη του Ποιητή κάνει τον Χάρι να ψάξει λίγο πιο βαθιά -και τον οδηγεί σε μια τρομακτική ανακάλυψη. . . Από την αφιλόξενη έρημο της Νεβάδας μέχρι το εκτυφλωτικό Λας Βέγκας και τους κακόφημους δρόμους του Λος Άντζελες, ο Χάρι ακολουθεί το νήμα της σκοτεινής υπόθεσης, που τον φέρνει στον δρόμο της Ρέιτσελ, σε σύγκρουση με το FBI, και στα ίχνη του πιο αδίστακτου και πιο σατανικού δολοφόνου απ' όσους αναμετρήθηκε ποτέ. . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NARROWS
ISBN139789604508891
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2007
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0217
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[03/05/2020] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ,ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΜΠΟΣ, ΠΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΠΟΙΗΤΗΣ" ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
TITMUSS CHRISTOPHER
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ERNST GERHARD
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS