Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ( BEST SELLER /ΣΕΙΡΑ )

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

SMITH WILBUR
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0258




Παρουσίαση

Μετά το Θεό Ποταμό, τον Έβδομο Πάπυρο και τους Γιους του Νείλου, ο Wilbur Smith επιστρέφει με τη συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας του σοφού Τάιτα. Η χώρα των Φαραώ δοκιμάζεται από τρομερές πληγές. Η μια καταστροφή μετά την άλλη εξαντλούν το βασίλειο, ώσπου έρχεται η μεγαλύτερη απ' όλες: Ο Νείλος στερεύει. Τα νερά του, που χαρίζουν στην Αίγυπτο τη ζωή και τον πλούτο της, παύουν να κυλούν. Κάτι τρομερό έχει συμβεί στα μακρινά και ανεξερεύνητα βάθη της Αφρικής, εκεί όπου βρίσκονται οι πηγές του μεγάλου ποταμού. Απεγνωσμένος ο φαραώ Νεφέρ Σέτι καλεί τον Τάιτα, τον μύστη της αρχαίας σοφίας και κάτοχο της μαγικής τέχνης. Είναι ο μόνος που ίσως μπορεί να φτάσει μέχρι τις πηγές του Νείλου και να ανακαλύψει την αιτία των δεινών τους. Ο πιστός Μάγος ξεκινά το παράτολμο ταξίδι του. Αλλά κανείς, ούτε κι ο ίδιος, δεν γνωρίζει ποιος φοβερός εχθρός τον περιμένει σ' εκείνους τους μυστηριώδεις τόπους πέρα από τα όρια του γνωστού κόσμου... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«O Smith γράφει μ' ένα στυλ γεμάτο ζωντάνια, φρεσκάδα και έμπνευση... Οι λεγεώνες των θαυμαστών του που το περίμεναν για καιρό θα ανταμειφθούν» (Daily Express), «Κανείς δεν γράφει περιπέτειες σαν τον Smith, και το τελευταίο του έργο, μια ιστορία ανδρείας στα ανεξερεύνητα βάθη της αρχαίας Αιγύπτου, κυλά όπως πάντα σαν ξέφρενος χείμαρρος» (Daily Mirror), «Ένα μυθιστόρημα βίαιο, γρήγορο και απόλυτα συναρπαστικό... βασισμένο σε προσεκτική έρευνα και γραμμένο ευφυώς» (Edmonton Journal).
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE QUEST
ISBN139789604509171
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2008
Αριθμός σελίδων672
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑ ΣΑΜΑΝΘΑ
ΕπιμέλειαΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΙΘ ΓΟΥΙΛΜΠΟΡ
Κωδικός Πολιτείας2856-0258
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ellinida, goofyman, ariskrs

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
SCHULTZ P. DUANE
€69.90 €34.95
(-50%)
Κερδίζετε €34.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS