Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΚΟ ΠΑΡΚ

ΕΚΟ ΠΑΡΚ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0346




Παρουσίαση

Το 1993, η Μαρί Τζέστο εξαφανίστηκε καθώς έβγαινε από ένα σούπερ μάρκετ στο Χόλιγουντ. Την υπόθεση ανέλαβε ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος, αλλά η Μαρί δεν βρέθηκε ποτέ, ζωντανή ή νεκρή. Ο Μπος, στη μονάδα Ανοιχτών-Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων τώρα πια, έχει πάντα το φάκελο της Τζέστο πάνω στο γραφείο του. Και μια μέρα δέχεται από τον Περιφερειακό Εισαγγελέα ένα τηλεφώνημα: Ένας άντρας, κατηγορούμενος για δυο ειδεχθείς δολοφονίες, δέχεται να ομολογήσει και κάποια άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αρκεί να αποφύγει τη θανατική ποινή. Ένα από αυτά είναι κι ο φόνος της Μαρί Τζέστο. Ο Μπος παίρνει εντολή να ανακρίνει ο ίδιος τον υποτιθέμενο δολοφόνο και να βεβαιωθεί ότι δεν ψεύδεται προκειμένου να αποφύγει την εκτέλεση. Έτσι, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μ' έναν άνθρωπο που αναζητούσε -και μισούσε- επί τόσα χρόνια. Κι όταν μαθαίνει ότι τότε, το 1993, αυτός και ο συνεργάτης του είχαν παραβλέψει ένα στοιχείο που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου της Μαρί -και να αποτρέψει όλους τους φόνους που ακολούθησαν- συγκλονίζεται. Κι ό,τι πίστευε πως έχει πετύχει στα τόσα χρόνια της καριέρας του αρχίζει να καταρρέει . . . (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςECHO PARK
ISBN139789604509805
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2010
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0346
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[28/04/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΩ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ (ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΑ) ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙ ΜΠΟΣ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ "ΚΑΚΟ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΑ
ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΠΩΣ Η ΣΙΜΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΠΟΒΟΥΑΡ
KIRKPATRICK KATE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS