Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ // Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

+
-
ΓΕΡΟΝΤΑΣ Δ. ΑΓΓΕΛΟΣ, ΨΥΧΑΡΗΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0690-0374
Τιμή Έκδοσης
€32.00
Τιμή Πολιτείας
€22.40
(-30%)
Κερδίζετε €9.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μέσα στη σύγχρονη παγκόσμια δυστοπία, ο υπερχιλιόχρονος θεσμός της Αθωνίτικης Μοναστικής Πολιτείας αυξάνει την πνευματική και μυστηριώδη ελκυστικότητά του. Το Άγιο Όρος αποτελεί μοναδική πηγή έμπνευσης και κιβωτό της Ορθοδοξίας, ένα από τα σπουδαιότερα πνευματικά κέντρα της Ευρώπης, έναν από κάθε οπτική γωνία ευλογημένο τόπο. Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια ταπεινή κατάθεση, μια αποτύπωση και μορφοποίηση - με εικόνα και λόγο- των βιωμάτων μιας πενταμελούς παρέας φίλων και συναδέλφων από το ολιγοήμερο οδοιπορικό τους. Είναι η έκφραση μιας αδήριτης εσωτερικής ανάγκης, ένα μικρό παράθυρο στο αγιορείτικο φως. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μια αδήριτη εσωτερική ανάγκη ώθησε τους δημιουργούς αυτής της έκδοσης να προχωρήσουν στη -με φωτογραφίες και λόγο- μορφοποίηση και αναπαράσταση του βιώματος στον ευλογημένο τόπο του Άθω. Στην εποχή της μονόπλευρης κοινωνίας των καταναλωτών, της επαπειλούμενης ολικής οικολογικής καταστροφής και του ναρκισσισμού των εξουσιών, ο κάθε επισκέπτης του Αγίου Όρους αναμετράται με πολλά ερωτήματα. Όσο κι αν η εμπειρία που θα αποκομίσει εξαρτάται από τις ψυχικές του αποσκευές και το χαρακτηρολογικό του υπόβαθρο, αυτό που σίγουρα θα συναντήσει είναι εκείνη τη μυστηριακή δύναμη του υπερχιλιόχρονου θεσμού που αποτελεί τη ζώσα Ορθόδοξη δόξα των 1800 περίπου μοναχών που σήμερα τη λειτουργούν, κι εκείνη τη γαλήνη της τιθάσευσης τού εγώ μακριά από τη σύγχρονη κοσμική και θορυβώδη κενότητα. (Άγγελος Δ. Γέροντας - Παναγιώτης Ν. Ψυχάρης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604523238
ΕκδότηςΒΗΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις25x20
Κωδικός Πολιτείας0690-0374
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ELIAS NORBERT
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS