Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ

SINHA INDRA
Κωδ. Πολιτείας: 4580-1480




Παρουσίαση

Το Ζώο είναι ένα τετράποδο εικοσάχρονο αγόρι. Ορφάνεψε τη νύχτα της μεγάλης καταστροφής στην πόλη του, μετά την έκρηξη ενός αμερικανικού εργοστασίου χημικών. Ζει στους δρόμους, ώσπου τον ανακαλύπτει η Νίσα, ένα συνομήλικό του κορίτσι, που τον βοηθάει να ενταχθεί σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αγωνίζονται για τη δικαίωση της πόλης τους ενάντια στο εργοστάσιο. Το Ζώο την ερωτεύεται τρελά κι απελπισμένα, και προσπαθεί να δηλητηριάσει τον αγαπημένο της, Ζαφάρ, ο οποίος είναι και ο ηγέτης του αγώνα. Ταυτόχρονα, την πόλη αναστατώνει ο ερχομός μιας μυστηριώδους Αμερικανίδας γιατρού, της Έλι, που γεννά στην ψυχή του Ζώου την ελπίδα ότι θα μπορέσει μια μέρα να γιατρευτεί και να σταθεί στα δυο του πόδια. . . (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςANIMAL'S PEOPLE
ISBN139789604534685
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗ ΜΠΕΛΙΚΑ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΙΝΧΑ ΙΝΤΡΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-1480
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Το Άλφα και Ωμέγα

Κριτικές για το προϊόν

[17/01/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα δυνατό και συγκινητικό ανάγνωσμα.Το διατρέχει ένα γοερό κλάμα παρέα με ένα ειρωνικό γέλιο.Ενδιαφέρον σαν ντοκυμαντέρ αφού αναφέρεται σε ένα φριχτό πραγματικό γεγονός από κείνα που δεν βρίσκει το δίκιο του ποτέ το θύμα.Δεν είναι ένα λογοτεχνικό θαύμα αλλά ένα αληθινό παραμύθι όπου ο αναγνώστης ίσως ανακαλύψει και τη δική του «αναπηρία» μέσα από εκείνη του ήρωα-ζώου.Δράση και συναίσθημα που καταλήγει σε ένα συναρπαστικό φινάλε.Δεν το θεωρώ αριστούργημα αλλά τι σημασία έχει αυτό;Ανακουφίζεσαι που ευτυχώς ακόμα,δεν είσαι στη θέση αυτών των ανθρώπων.Κι αυτό δεν σου αρκεί.Από τα παραμύθια που σε ξυπνάνε αντί να σε νανουρίζουν.
[11/06/2014] zaharioudakicat.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Γραμμένο με ωμή γλώσσα, σε σοκάρει και σε κάνει να θυμώνεις με την αδιαφορία των πολυεθνικών που μπροστά στο κέρδος δε δίνουν δεκάρα, όχι μόνο για την ανθρώπινη ζωή αλλά για ολόκληρο το οικοσύστημα. Απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ
GAINZA MARIA
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS