Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ // ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ Μ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

ALEXANDER EBEN
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1352




Παρουσίαση

Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει επιθανάτιες εμπειρίες, αλλά οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι αδύνατον...
Ο δρ Έμπεν Αλεξάντερ ήταν ένας από αυτούς τους επιστήμονες. Διαπρεπής νευροχειρουργός, πάντα θεωρούσε τον εαυτό του άνθρωπο της επιστήμης και είχε μια ζηλευτή καριέρα σε μερικά από τα κορυφαία ιατρικά ιδρύματα παγκοσμίως.
Όμως, ένα πρωινό του 2008 ο δρ Αλεξάντερ έπεσε σε κώμα εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Το τμήμα του εγκεφάλου του που ελέγχει τη σκέψη και τα συναισθήματα -αυτό που, στην ουσία, μάς δίνει τις ανθρώπινες ιδιότητές μας- σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς. Ο δρ Αλεξάντερ παρέμεινε σε κώμα επτά ημέρες, οι εξετάσεις του έδειχναν εκτενή εγκεφαλική βλάβη και κανείς δεν περίμενε ότι θα επιζήσει. Και, τότε, άνοιξε τα μάτια του...
Η ανάρρωση του δρα Αλεξάντερ αποτελεί ιατρικό θαύμα, αλλά το αληθινό θαύμα της ιστορίας του βρίσκεται αλλού. Επέστρεψε στον κόσμο μας ως ένας άλλος άνθρωπος, με απόλυτη βεβαιότητα για την απεραντοσύνη του πνεύματος και της ψυχής ένας άνθρωπος σίγουρος για την ύπαρξη της μετά θάνατον ζωής.
Σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο μάς αφηγείται την εμπειρία του και εξηγεί για ποιον λόγο αυτό το μοναδικό ταξίδι στον άλλο κόσμο δεν θα μπορούσε να είναι απλώς αποκύημα του εγκεφάλου του. Η ιστορία αυτή θα ήταν αξιοσημείωτη σε όποιον και αν συνέβαινε. Το ότι συνέβη στον δρα Αλεξάντερ την κάνει επαναστατική. Αν τη διαβάσετε, θα αλλάξει η ζωή σας... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPROOF OF HEAVEN
ISBN139789604615537
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΕΝΤΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2350-1352
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΑΓΑΠΗ, aposdrak

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak

Κριτικές για το προϊόν

[11/02/2023] Rory.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Καλό βιβλίο, δεν σου μένει και κάτι τρομερό να πω την αλήθεια αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο. Σίγουρα δεν θα το παρατήσετε στη μέση.
[04/01/2020] ritavis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Με εντυπωσίασε πολύ, με ταξίδεψε, με θετική επίπτωση στην αίσθηση και την αντίληψή μου. Πολύ περιγραφικό. Πολύ ωραίο. Πολύ καλή η μετάφραση στην ελληνική. Ξεχωριστό να το διαβάσει ο καθένας, και εύληπτο ό,τι ιατρικό αναφέρεται.
[05/09/2015] avlantaridis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλό βιβλίο αλλά λίγο μιας και σου δίνει μόνο μια μικρή ματιά για το μετά. Το βιβλίο κλείνει με μια αίσθηση μη ικανοποίησης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
3.000 ΕΥΡΩ
MELLE THOMAS
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS