Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

ELLROY JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1509




Παρουσίαση

Λος Άντζελες, δεκαετία του '50: Η Πόλη των Αγγέλων έχει μετατραπεί σε πόλη του Αγγέλου του Θανάτου - διώξεις κομμουνιστών, μέσα στη φρενίτιδα του Μακαρθισμού, και απερίγραπτα βίαιες δολοφονίες τρομοκρατούν τους κατοίκους. Τρεις άντρες βυθίζονται στη δίνη της βίας και της παρανομίας, με τις ζωές τους να μπερδεύονται αξεδιάλυτα, ενώ ο καθένας τους έρχεται αντιμέτωπος και με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.
Ο Ντάνι Άπσο, ντετέκτιβ στο Γραφείο του Σερίφη, ερευνά μια σειρά σεξουαλικών φόνων που συγκλονίζουν την πόλη. Ο Μαλ Κονσιντάιν, υπαστυνόμος του Ανακριτικού της Εισαγγελίας, δέχεται να συμμετάσχει στα φιλόδοξα σχέδια ενός ανερχόμενου εισαγγελέα για την εξάλειψη της κομμουνιστικής επιρροής στο Χόλιγουντ. Ο Μπαζ Μικς, πρώην μπάτσος της Δίωξης Ναρκωτικών, μπράβος, νταβατζής και συνεργάτης του αρχιεγκληματία Μίκι Κόεν, παίρνει μέρος στη "μάχη κατά της Κόκκινης Απειλής" με μοναδικά κίνητρα το χρήμα και την εξουσία. Οι τρεις άντρες, δίχως να το γνωρίζουν, έχουν ξεκινήσει ένα εφιαλτικό ταξίδι προς την Κόλαση.
Το Μεγάλο Πουθενά, το δεύτερο μετά τη Μαύρη Ντάλια μυθιστόρημα της Τετραλογίας του Λος Άντζελες, δεν προσφέρει απόδραση από την πραγματικότητα αντιθέτως, απεικονίζει έναν κόσμο εφιαλτικά ζοφερό, σκληρό και ηθικά αποκρουστικό. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για ένα από τα συγκλονιστικότερα μυθιστορήματα του Τζέιμς Ελρόι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BIG NOWHERE
ISBN139789604617142
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων638
Διαστάσεις21x15
ΜετάφρασηΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2350-1509
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

iliagrou, geogatz, Lafazanos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
FEUERBACH LUDWIG
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS