Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΕΥΚΗ ΤΖΑΖ

ΛΕΥΚΗ ΤΖΑΖ

ELLROY JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1565




Παρουσίαση

Λος Άντζελες, 1958. Δολοφονίες, ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί. Τίποτα το ασυνήθιστο για τον υπαστυνόμο Ντέιβ Κλάιν της Αστυνομίας του Λος Άντζελες -σπιτονοικοκύρη άθλιων σπιτιών, εισπράκτορα και μπράβο του υποκόσμου- ο οποίος ελέγχει τη δική του μικρή γωνιά της Κόλασης, Μέχρι τη στιγμή που το FBI ανακοινώνει τη διεξαγωγή έρευνας μεγάλης κλίμακας για τη διαφθορά στην τοπική αστυνομία και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο...
Ο Κλάιν γίνεται το δόλωμα, «ο κακός μπάτσος που θα στηθεί στο απόσπασμα», και οι βολές έρχονται από παντού: από τους τοπικούς πολιτικούς, τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, τους ανθρώπους του υποκόσμου και τους βαρόνους των ναρκωτικών -που όλοι τους προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να κρατήσουν κρυφά τα μυστικά τους. Για τον Κλάιν, πολύ απλά, έχει έρθει η ώρα να πληρώσει.
Ο Κλάιν αφηγείται την ιστορία του -κοφτά και σκληρά, όσο και τα γεγονότα που περιγράφει- και μας παρασύρει σ' έναν κόσμο όπου βασιλεύει η απύθμενη φιλοδοξία, η απληστία και η διαστροφή. Είναι ο κόσμος που δημιούργησε ο ίδιος, αλλά τώρα θα έδινε τα πάντα για να δραπετεύσει απ' αυτόν ζωντανός.
Ένα σκληρό, καθηλωτικό, αιχμηρό μυθιστόρημα, αστυνομική λογοτεχνία στην πιο συγκλονιστική της μορφή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Απλώς καθηλωτικό... Αδύνατον να το αφήσεις από τα χέρια σου... Ο Ελρόι παραβιάζει όλους τους κανόνες -είναι ένας καμικάζι σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με την Κόλαση. Η πένα του βγάζει φωτιές... Η "Λευκή Τζαζ" είναι μια κραυγή οργής, απελπισίας και λαχτάρας.» (The News and Observer)
«Αναμφίβολα μια μεγαλοφυής φρενίτιδα βίας, ενοχών και ασίγαστου αυτοκαταστροφικού μίσους. Η αστυνομική λογοτεχνία του Ελρόι είναι κορυφαία στο είδος της.» (Newsday)
«Ένα συναρπαστικό και δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα... Βαθιά ρεαλιστικό και περιγραφικό. Η Λευκή Τζαζ ξεχειλίζει από ένταση -ο Ελρόι στην καλύτερη στιγμή του.» (The Plain Dealer)
«Ένα μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης... το καλύτερο του Ελρόι.» (The Denver Post)
«Κανένας από τους σύγχρονους συγγραφείς λογοτεχνίας νουάρ δεν φτάνει το εύρος και το βάθος του Τζέιμς Ελρόι.» (Detroit News)
«Ο Ελρόι με το τεράστιο ταλέντο του έχει προσελκύσει ένα ευρύ κοινό φανατικών οπαδών.» (San Francisco Chronicle)
«Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς συγγραφείς της εποχής μας.» (Los Angeles Times Book Review)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHITE JAZZ
ISBN139789604617791
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2350-1565
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, agrofylakas, Lafazanos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€12.72 €5.09
(-60%)
Κερδίζετε €7.63
Το μαχαίρι που δεν άφηνε το χέρι
NESS PATRICK
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS