Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ

+
-
HOPE ANNA
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1626
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€12.40
(-20%)
Κερδίζετε €3.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

1920, επέτειος της Ημέρας Ανακωχής. Η μοίρα ενώνει τρεις γυναίκες που ανήκουν στα «σιωπηρά» θύματα του πολέμου -σε αυτούς που έμειναν πίσω. Η Χέτι ζει με τον λιγομίλητο, ψυχικά τραυματισμένο αδελφό της, η Έβελιν δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της και η Έιντα ελπίζει ακόμα στην επιστροφή του γιου της. Καθώς το νήμα που τις συνδέει αρχίζει να ξετυλίγεται, κάπου μακριά, στους αγρούς της Γαλλίας, ο Άγνωστος Πολεμιστής ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής. Τα βλέμματα των Βρετανών και των υπόλοιπων Ευρωπαίων μπορούν πλέον να στραφούν στο μέλλον.
Αυτές οι τρεις γυναίκες, όμως, πρέπει πρώτα να βρουν τη δύναμη να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Θλίψη, θυμός, ντροπή, σιωπή. Και άσβεστη δύναμη ζωής. Αυτά είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα τριών γυναικών στο Λονδίνο του 1920, μόλις δύο χρόνια μετά το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου. Και η Hope τα απεικονίζει με ευαισθησία, γράφοντας ανεπιτήδευτα, με φρεσκάδα και απίστευτη τόλμη." (Kirkus Reviews)
"Ένα συγγραφικό ντεμπούτο συνταρακτικό, γεμάτο πάθος και ανθρωπιά, που σηματοδοτεί την ανάδειξη ενός νέου αστεριού στο λογοτεχνικό στερέωμα. Η Anna Hope ήρθε για να μείνει!" (Manda Scott, συγγραφέας, Πρόεδρος του Historical Writers Association)
"Ένα καθηλωτικό, συναισθηματικά φορτισμένο ντεμπούτο για τις οδυνηρές συνέπειες του πολέμου, γι' αυτά που μας κρατούν στη ζωή, για οικεία συναισθήματα και άγνωστα μέρη -αίθουσες χορού, μέτωπα πολέμου, ουρές έξω από τον μανάβη. Το λάτρεψα." (Rachel Joyce, συγγραφέας του best seller Το απίστευτο προσκύνημα τον Χάρολντ Φράι)
"Οι ήρωες της Hope έχουν βάθος... κι ένα αθόρυβο, τραγικό στοιχείο που σπάνια συναντά κανείς σε πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα." (Huffington Post)
"Ένα αριστοτεχνικό δείγμα ιστορικής μυθοπλασίας." (Observer)
"Οι ήρωες της Anna Hope είναι τόσο αληθινοί, και η γραφή της τόσο φυσική που μπορεί να παραβλέψεις πόσο σπουδαία είναι η ιστορία που διηγείται." (Sadie Jones, συγγραφέας του The Outcast)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWAKE
ISBN139789604618293
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων366
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΗΓΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΟΥΠ ΑΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2350-1626
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS