Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΑΥΤΟ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΤΟ ΑΥΤΟ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
KING STEPHEN
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1569
Τιμή Έκδοσης
€14.50
Τιμή Πολιτείας
€11.60
(-20%)
Κερδίζετε €2.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ένα αγοράκι με κίτρινο αδιάβροχο τρέχει χαρούμενο δίπλα σ' ένα χάρτινο καραβάκι που αρμενίζει σ' ένα πλημμυρισμένο από τη βροχή ρείθρο.
Η βροχή έχει κοπάσει πια, και πέφτει στην κίτρινη κουκούλα σαν ψιλόβροχο σε τσίγκινη στέγη. Το αγόρι με το κίτρινο αδιάβροχο είναι ο Τζορτζ Ντένμπροου, κι εκείνη τη φθινοπωρινή ημέρα είναι έξι χρονών..."
Αυτό που κάνει τη μικρή πόλη του Ντέρι τόσο τρομακτικά διαφορετική από τις άλλες είναι όλα εκείνα που βλέπουν -και αισθάνονται- τα παιδιά. Στα φρεάτια και τους υπονόμους, το Αυτό καραδοκεί και παίρνει τη μορφή εφιάλτη, του βαθύτερου τρόμου που φωλιάζει σε κάθε παιδί.
Όμως, πότε-πότε, το Αυτό προβάλλει από τα ζοφερά και υγρά βάθη, αρπάζει, διαμελίζει, σκοτώνει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το Αυτό είναι ο Μόμπι Ντικ της λογοτεχνίας τρόμου". (Los Angeles Herald Examiner)

Περιεχόμενα

Η ΣΚΙΑ ΠΡΙΝ
Μετά την πλημμύρα
Μετά το φεστιβάλ
Έξι τηλεφωνήματα
Ντέρι: Το πρώτο ιντερλούδιο
ΙΟΥΝΙΟΣ 1958
Ο Μπεν Χάνσκομ πέφτει
Ο Μπιλ Ντένμπροου νικάει τον Διάβολο - Ι
Ένας από τους αγνοούμενους: Μια ιστορία από το καλοκαίρι του 1958
Το φράγμα στον Χερσότοπο
Το δωμάτιο του Τζόρτζι και το σπίτι στη Νίμπολτ Στριτ
Ξεκαθάρισμα
Ντέρι: Το δεύτερο ιντερλούδιο
ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΙΑ
Το ριγιούνιον
Περιπατητικές περιηγήσεις
Τρεις απρόσκλητοι επισκέπτες
Ντέρι: Το τρίτο ιντερλούδιο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIT
ISBN139789604619573
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων1008
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΙΡΩΝΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΙΝΓΚ ΣΤΙΒΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2350-1569
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MixalisS.K., anivvas, krhtikos4, grreader, double_zaxarwto, Venesk, ΣΤΡΑΤΟΣ, anna0501, etc, poulxeria, mdelta, elisanton1966, boudas, sstratos, silv3r, Saligari, chrissl, Λευτέρης Αλυματήρης, TasosK2, holmes, lenamak, samarithan, Harloc, sakro, sharpblad3, Air, eva13, georgekyr, AngelKal, n.marianos, NikoletaAl, redo, Δεσποινακι, britzolas, Iosif, kwstas0205, Orestis988, eleni83, ANAF, giota_almiros, Nyarlathotep, Chaosman, dkopanas, freesmoke, D.Κωνσταντίνος, msfakianos, mariakok, Undhippie, chrysapan, freenik, gray_slave, SofiaFountoulaki, Ιαβερης, dimgiav21, maria tsadiraki, lovering, marianna_kotzia, aapostolidis, Moriarty, kalasgeo, Zyro, shine921, panela1992, Antocheimar, Liknon, spyrkokks, angelos.zaverdas, mm82, korin1112, anagnost44, labamazona, DORA76, amnassikas, Αργυρή Βερβενιώτη, Νικος4, ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ, linalinaki, StefChar, Yiannky, Zedrit, Ιωάννα Λάσκου, Konpapako, xristina.kitten, mihosal, stavpa, dimitra_panaretou, lenamitsi, glaskar, alexgs_77, Steflute, savio114, KABOURIS, aera, KingDunadan, Spyrangelos , mariba5b, Βασιλεύς_Αίας, Arabornn, chris_kostopanagiotou, annanem, GeorgeKar21, kosnatsi, chbra, Dinosaurosss, mikuku, Pela, Nataliakiss, Панаётис, iosif_k, latsi, Theodoros Viss, Datass, Grigoris Marduk, Azoul 90, andura, freebird98 , lab.alex, Νίκος Γκάβαλης, lastride, ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΥΣ, zarathustra, diohazuki, Hatzimelissis, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΚΑΛΗΣ, blacknarcissus, Tsekouras T., aristotelis13, Tony_Montana, thanospapa12, Rothko2014, Georgeziko, S.miter, NickAngel, annouk, Iraklis1997, GoodPrince, ΔΕΜΟΙΡΗΣ

Κριτικές για το προϊόν

[09/05/2023] Sfkltz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μάλλον έκανα το λάθος να ξεκινήσω με αυτό το βιβλίο τη γνωριμία μου με το Στίβεν Κινγκ και κάπου χάθηκα στην αρχή. Όταν όμως κατάφερα να συνδέσω τα στοιχεία και τα γεγονότα, αυτό που αναδύθηκε με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σίγουρα θα συνεχίσω,ίσως με διηγήματά του αρχικά και μετά θέλω να περάσω στη λάμψη, για το οποίο άκουσα τα καλύτερα.
[22/02/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αυτό το βιβλίο με δίχασε! Από τη μια σε καθηλώνει, σου προκαλεί έντονα συναισθήματα, σε κάνει να βρίσκεσαι διαρκώς σε επαγρύπνηση, σκιαγραφεί με εξαιρετικό τρόπο τους χαρακτήρες, θίγει διάφορα θέματα, όπως τη φιλία, την ενδοοικογενειακή βία, τον ρατσισμό και τον σχολικό εκφοβισμό, δίνει πολλές πληροφορίες για την αμερικανική καθημερινότητα της εποχής (τηλεόραση, μουσική, φαγητά κ.λ.π.), αλλά και παρουσιάζει τις μεταφορές στον χρόνο με έναν καταπληκτικό τρόπο και από την άλλη γίνεται "φλύαρο" σε πολλά σημεία με λεπτομέρειες περιττές, ενώ σε κάποια άλλα ο αναγνώστης μένει με αναπάντητα ερωτήματα.
Αν ήταν μικρότερης έκτασης, θα ήταν πράγματι ένα υπέροχο αναγνωστικό ταξίδι!
[10/01/2022] S.miter.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
O ΚΙΝG, ή θα γράφει αριστουργήματα, (όπως: 22/11/63, ΚΡΙΣΤΙΝ, ΜΙΖΕΡΙ,ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ,ΚΟΥΤΖΟ,ΑΔΥΝΑΤΟΣ...δειγματοληπτικά αναφέρω αυτά που θυμάμαι), ή θα γράφει χαζομάρες. Σε τούτο το βιβλίο η αλληλουχία των ονομάτων, των καταστάσεων, των τόπων, η εν γένει πλοκή και υπόθεση(που δεν υπάρχει), έχουν τραγικό αποτέλεσμα.
Σημειωτέο, ότι έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του.
[09/04/2021] ΧΑΛΚΙΆΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το βιβλίο! Πολύ δυνατό, ένα από τα καλύτερα με διαφορά, συνδυάζει τρόμο, φρίκη, λύπη προς τους χαρακτήρες και μεγάλη ταύτιση με κάποιους από αυτούς, αναδεικνύει τους φόβους που όλοι σαν παιδιά έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή, τις τρομερές σκέψεις και εφιάλτες...ο Κινγκ το παρατραβάει σε πολλά σημεία του βιβλίου, φτάνει τα όρια του, ίσως και να τα ξεπερνάει, καταπληκτικός απλά! Μέσα από όλο τον τρόμο, δείχνει την δύναμη της θέλησης και την δύναμη της φιλίας που φτάνει έως τα άκρα! Ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Κινγκ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98
Το φαινόμενο της προσκόλλησης
LOVENHEIM PETER
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS