Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΘΥΕΛΛΑ

ΘΥΕΛΛΑ

+
-
ELLROY JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1781
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ιανουάριος 1942.
Καθώς το Λος Άντζελες παραπαίει μετά το σοκ του Περλ Χάρμπορ, οι Ιάπωνες κάτοικοι της πόλης συλλαμβάνονται και φυλακίζονται.
Κατά τη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, οι χείμαρροι ξεθάβουν ένα πτώμα στο Πάρκο Γκρίφιθ. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι πρόκειται για μια υπόθεση ρουτίνας, αλλά κάνουν λάθος. Είναι το προειδοποιητικό καμπανάκι πριν ακολουθήσει το χάος: φονικές πυρκαγιές, ληστείες χρυσού, ναζί, κομμουνιστές, απατεώνες που εκμεταλλεύονται το φυλετικό μίσος.
Μπλεγμένοι σε αυτή τη δίνη, τρεις άντρες και μία γυναίκα έχουν ραντεβού με την Ιστορία. Ο Έλμερ Τζάκσον είναι ένας διεφθαρμένος αρχιφύλακας του Τμήματος Ηθών, εισπράκτορας βρόμικου χρήματος για λογαριασμό του αρχηγού της Αστυνομίας. Ο Χιντέο Ασίντα είναι ένα σαΐνι του Εγκληματολογικού που υποφέρει από το μένος κατά των Ιαπώνων. Ο Ντάντλεϊ Σμιθ, υπάλληλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού, είναι αχαλίνωτος και φασίστας πέρα για πέρα. Η Τζόαν Κόνβιλ, που γεννήθηκε αχαλίνωτη, είναι καθαιρεμένη υποπλοίαρχος του Ναυτικού και πολεμοκάπηλη έως το μεδούλι.
Η Θύελλα είναι το πιο τολμηρό μυθιστόρημα του Τζέιμς Ελρόι. Άλλοτε άγριο, άλλοτε τρυφερό και ελεγειακό, ξεγυμνώνει και υμνεί κάθε λογής. . .σαλεμένους ήρωες. Με δύο λόγια, ένα αριστούργημα. (Από την έκδοση)

"Ο μετρ της αμερικανικής αστυνομικής λογοτεχνίας." (Sunday Times)
"Ατελείωτο και περίπλοκο ίσως, αλλά ο Ελρόι ποτέ δεν έγραφε για όσους διαβάζουν πέντε σελίδες προτού κοιμηθούν. Στόχος του ήταν πάντα ο πυρετώδης εφιάλτης που ακολουθεί αφού σβήσουν τα φώτα." The Guardian)
"Ένα εξαιρετικό ιστορικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με καθηλωτική αφήγηση που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες και το Μεξικό στον απόηχο της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ." (Los Angeles Times Book Review)
"Ο Ελρόι μάς προσφέρει μια μεγαλειώδη, βαγκνερική εικόνα του Λος Άντζελες την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου." (Sunday Times)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE STORM
ISBN139789604619887
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων896
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΕπιμέλειαΜΙΚΕΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2350-1781
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

[11/08/2020] simosk1992.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αρκετά καλό βιβλίο, συνέχεια του perfidia.οι σχεδόν 900 σελίδες είναι λογικό να δημιουργούν μια κοιλιά.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ιστορία της γεύσης
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€44.00 €13.20
(-70%)
Κερδίζετε €30.80
Τα υπόγεια του Βατικανού (σκληρόδετη έκδοση)
GIDE ANDRE (NOBEL 1947)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS