Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΕΙΡΑΙΑΣ // ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ

+
-
ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, PALIOURA A. MIRKA, ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2801-0605
Τιμή Έκδοσης
€50.00
Τιμή Πολιτείας
€35.00
(-30%)
Κερδίζετε €15.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ο Πειραιάς μέσα από τα μάτια των περιηγητών που τον επισκέφθηκαν" αποτελεί ένα εξαιρετικό βιβλίο στο οποίο αποτυπώνεται με τον πλέον παραστατικό και καλαίσθητο τρόπο, η μακραίωνη συμβολή του Πειραιά στην ελληνική ιστορία ως η κυριότερη πόλη-λιμάνι στον Ελλαδικό χώρο, ειδικά από τον 17ο αιώνα και μετά. Η θάλασσα αποτελούσε ιστορικά, βασική πηγή πλούτου και δύναμης για τους Έλληνες.
Η πόλη μας οφείλει να έχει και σήμερα αυτόν τον διεθνή πρωταγωνιστικό ρόλο, δεδομένης της παγκόσμιας πρωτιάς της Ελλάδας στη ναυτιλία αφενός και αφετέρου της ταχύτατης ανάπτυξης του κλάδου της κρουαζιέρας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε όλη τη Μεσόγειο.
Ο Πειραιάς, αποτελεί σήμερα την πύλη εισόδου εκατομμυρίων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα και στρατηγικό σχεδιασμό για να γίνει ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο κέντρο υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη Ευρώπη και Διεθνές Ναυτιλιακό κέντρο το οποίο θα προσελκύσει πλήθος επιχειρηματιών και εφοπλιστών που θα επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα.
Αναδεικνύουμε με δράσεις και πρωτοβουλίες την ξεχωριστή ταυτότητα του Πειραιά. Μια ταυτότητα που θα προβάλλει τα θετικά στοιχεία της πόλης και τη σχέσης της με τη θάλασσα, μια ταυτότητα που θα παρακινεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να περπατήσουν και να γνωρίσουν τον Πειραιά.
Η πόλη μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Λιμάνι της. Πρέπει να κοιτάξουμε ξανά προς τη θάλασσα - στη ναυτιλία, στον τουρισμό, στο θαλάσσιο εμπόριο, προκειμένου ο Πειραιάς να αποκτήσει την αίγλη, την ομορφιά και τη δύναμη που του αξίζουν. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604646203
ΕκδότηςΜΙΛΗΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων166
Διαστάσεις31x25
ΜετάφρασηΓΥΠΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΛΙΟΥΡΑ Α. ΜΙΡΚΑ
Κωδικός Πολιτείας2801-0605
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gnikides

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS