Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΡΓΑ

ΠΑΡΓΑ

+
-
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2801-0792
Τιμή Έκδοσης
€35.00
Τιμή Πολιτείας
€24.50
(-30%)
Κερδίζετε €10.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Πάργα απέχει 50 χιλ. από την Ηγουμενίτσα, 35 χιλ. από την Παραμυθιά και 45 χιλ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Περιβάλλεται από μεθυστική και θελκτική φύση, πλούσια σε βλάστηση. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς θα αντικρίσει το γαλαζοπράσινο χρώμα του Ιονίου με τις μύριες ανταύγειες που παιχνιδίζουν μέσα στην εκτυφλωτική λάμψη του ήλιου. Μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων αιχμαλωτίζει το βλέμμα και την όσφρηση.
Η θάλασσα γλείφει τις παρυφές του βουνού κι οι ελιές με το πράσινο φτάνουν έως τις ακτές. Οι ζεστές αχτίδες του ήλιου διαπερνούν τα φυλλώματα αιωνόβιων δέντρων δημιουργώντας ένα φως θωπευτικό, ήρεμο και γλυκό. Στο τέλος της ημέρας, όταν το ηλιοβασίλεμα παίζει με τα υπέροχα και μοναδικά κιτρινοκόκκινα, μενεξεδιά και βιολετιά χρώματα, αρχίζουν δειλά-δειλά να λαμπυρίζουν τα φώτα των πλεούμενων που διασχίζουν τον γραφικό κόλπο λικνιζόμενα στον ελαφρύ κυμάτισμά. Ακόμα κι εκεί μέσα στο γραφικό λιμανάκι υπάρχουν κατάσπαρτοι βράχοι και νησάκια.
Μια τέτοια ασύλληπτη, ξελογιάστρα και πλανεύτρα ομορφιά προσφέρει η Πάργα σε όποιον την επισκέπτεται. Ο επισκέπτης, με την πρώτη ματιά, δεν μπορεί παρά να υποκύψει στην ερωτική της έλξη, ζώντας μοναδικές στιγμές. Ακρογιαλιές, μικροί κολπίσκοι, βραχονήσια, ελαιώνες, αιωνόβια δέντρα, δέντρα σκαρφαλωμένα σε απότομα βουνά, βλάστηση έως και την τελευταία κορυφή, κάστρα απόρθητα πνιγμένα στο πράσινο, βραχονήσια αγκαλιασμένα με τα κύματα κι ένα ξωκλήσι ταμένο στην Παναγιά, συνθέτουν τον μεγάλο ζωγραφικό πίνακα με την πανδαισία των χρωμάτων όλων των εποχών, αυτόν που φέρει την ονομασία Πάργα! (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604648849
ΕκδότηςΜΙΛΗΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2018
Αριθμός σελίδων250
Διαστάσεις25x23
ΕπιμέλειαΝΤΑΣΗ Π. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2801-0792
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ
MARGERIN FRANK
€6.70 €2.68
(-60%)
Κερδίζετε €4.02
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS