Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΑΝΙΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ (ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ)

ΧΑΝΙΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ (ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ)

+
-
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2801-0794
Τιμή Έκδοσης
€40.00
Τιμή Πολιτείας
€28.00
(-30%)
Κερδίζετε €12.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου μας. Στις σελίδες του αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο οι αμέτρητες ομορφιές των Χανίων όλες τις εποχές του χρόνου, συνδεδεμένες με την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.
Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, μαγευτικό και πολυεπίπεδο, που αποτέλεσε σταυροδρόμι πολιτισμών. Δίπλα στην απεραντοσύνη του Κρητικού πελάγους, η πόλη των Χανιών με τα αποτυπώματα μιας ιστορίας χιλιάδων ετών, οι παραλίες, ο κάμπος, τα φαράγγια, τα σπήλαια, οι υδροβιότοποι, οι περιπατητικές διαδρομές προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών.
Η ποικιλία των χρωμάτων, των αρωμάτων και των γεύσεων των ποιοτικών μας προϊόντων, η Κρητική μας διατροφή, συμπληρώνουν τη συνολική αίσθηση που αποπνέει ο τόπος και δίνουν στους επισκέπτες μας τα απαραίτητα κίνητρα για να τον συμπεριλάβουν στις ταξιδιωτικές τους επιλογές, καθιστώντας τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό.
Ο Δήμος Χανίων, με περισσότερους από 100 χιλιάδες κατοίκους, επιδιώκει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης πόλης και μιας δυναμικής ενδοχώρας, με έμφαση στην ποιότητα ζωής, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Με στόχο την ανάδειξη και την αξιοποίηση του υλικού και άυλου πολιτιστικού αποθέματος, διαχειριζόμαστε τους πλούσιους φυσικούς πόρους που διαθέτει ο τόπος μας, σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας για μια διαρκή και βιώσιμη ανάπτυξη. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΜΙΛΗΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2018
Αριθμός σελίδων238
Διαστάσεις25x23
ΜετάφρασηΑΡΓΥΡΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΕπιμέλειαΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2801-0794
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Διαλογισμός
ANDERTON BILL
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50
ΙΔΟΥ ΕΓΩ
FOER JONATHAN-SAFRAN
€24.00 €12.00
(-50%)
Κερδίζετε €12.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS