Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
TOPFIT A1 // GLOSSAR, TRAININGSPROGRAMM ZUR PRUFUNG GOETHE-Z

TOPFIT A1

GLOSSAR, TRAININGSPROGRAMM ZUR PRUFUNG GOETHE-ZERTIFIKAT A1 FIT IN DEUTSCH 1

+
-
ΤΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΖΩΤΟΥ ΘΕΩΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2214-0151
Τιμή Έκδοσης
€13.70
Τιμή Πολιτείας
€10.96
(-20%)
Κερδίζετε €2.74


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αγαπητέ μαθητή, αγαπητή μαθήτρια,
Εδώ θα βρεις τις λέξεις και εκφράσεις που εμφανίζονται στο βιβλίο TOPFIT A1, καθώς και την απόδοσή τους στα ελληνικά. Το γλωσσάριο αυτό θα σε βοηθήσει να μάθεις πιο εύκολα το απαραίτητο λεξιλόγιο και έτσι να ολοκληρώσεις αποτελεσματικά την προετοιμασία σου για την εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1. Η καταχώρηση των λημμάτων έγινε σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισής τους και αποδίδονται στα ελληνικά σύμφωνα με τη σημασία που έχουν στη συγκεκριμένη πρόταση. Εκτός από την απόδοσή τους στα ελληνικά θα βρεις παραδείγματα, για να δεις πώς χρησιμοποιούνται οι λέξεις μέσα σε πρόταση. Με έντονα γράμματα δίνονται οι λέξεις και εκφράσεις που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις.
Στα γερμανικά το γένος των ουσιαστικών δεν είναι το ίδιο με τα ελληνικά. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις τις λέξεις πάντα με το σωστό άρθρο. Σ'αυτό θα σε βοηθήσουν τα χρώματα, με τα οποία δίνονται τα ουσιαστικά, ανάλογα με το γένος τους: μπλε για τα αρσενικά (άρθρο der), πράσινο για τα ουδέτερα (άρθρο das), κόκκινο για τα θηλυκά (άρθρο die) και πορτοκαλί για τα ουσιαστικά σε πληθυντικό (άρθρο die).
Πολύ σημαντικό είναι επίσης να μαθαίνεις πάντα μαζί με τα ουσιαστικά και τον τύπο του πληθυντικού. Όταν δεν δίνεται ο τύπος του πληθυντικού, σημαίνει ότι το ουσιαστικό με τη συγκεκριμένη έννοια που εμφανίζεται στην πρόταση δεν έχει ή δεν συνηθίζεται στον πληθυντικό. Αντίστοιχα σε όσα ουσιαστικά υπάρχει η σημείωση (πληθ.), σημαίνει ότι αυτά χρησιμοποιούνται μόνο ή κυρίως στον πληθυντικό.
Τα ρήματα δίνονται στο απαρέμφατο και αποδίδονται στα ελληνικά συνήθως στο πρώτο πρόσωπο ενεστώτα. Όσα ρήματα δεν χρησιμοποιούνται στο πρώτο πρόσωπο, αναφέρονται στο τρίτο. Στα ρήματα με ιδιαιτερότητες στην κλίση τους και στα ανώμαλα ρήματα δίνονται το δεύτερο και τρίτο πρόσωπο ενικού. Στα χωριζόμενα ρήματα μια πλάγια γραμμή διαχωρίζει το πρώτο από το δεύτερο συνθετικό.
Τα επίθετα δίνονται στην απλή μορφή τους -δηλ. χωρίς κατάληξη- και μεταφράζονται συνήθως σε γένος αρσενικό. [...]
Ελπίζουμε ότι το γλωσσάριο αυτό θα σε βοηθήσει στην προετοιμασία σου για τις εξετάσεις.
Καλή επιτυχία! (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604651009
ΕκδότηςΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2021
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις28x21
ΕπιμέλειαΜΠΑΡΚΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2214-0151
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS