
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
ΚΑΠΕΛΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣΚωδ. Πολιτείας: 3060-0660
Τιμή Έκδοσης €15.00 | Τιμή Πολιτείας €10.50 | (-30%) |
Κερδίζετε €4.50 |
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Σαχλό, υποτιμητικό και προσβλητικό το αίτημά σας! Αρνούμαι να αποτυπώσω περιληπτικά την ύπαρξή μου -Αντόν, σοβαρέψου!- αλλά να με υποχρεώνουν να αποτυπώσω περιληπτικά το έργο σου; Ανδραγάθημα, όχι απλό έργο. Είμαι ο Αντόν, ο αφηγητής και συνάμα πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος. Ο συγγραφέας επέλεξε να σας μεταφέρω εγώ την περίληψη -πήρα αυτή την απόφαση ώστε να αποδοθεί καλύτερα η αισθητική του βιβλίου και απολογούμαι εκ των προτέρων για την παραδοξότητα των απόψεων του πρωταγωνιστή μου-, μη με διακόπτεις, πληβείε γραφιά, είναι ακόμα μία στιγμή που θα λάμψω!Είμαι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος που, δυστυχώς, δεν έχει γευθεί ποτέ το πηχτό και πικρό υγρό της αποτυχίας. Είμαι απόλυτα επιτυχημένος σε ό,τι έχω προσπαθήσει. Ζηλέψτε ενδόμυχα και κοιτάξτε ντροπιασμένοι τριγύρω σας για να σιγουρευτείτε πως δεν παρατήρησε κανείς τη στιγμιαία πλημμύρα στενοχώριας που κυρίεψε τα σώματά σας. Αλήθεια, είμαι σχεδόν τέλειος. Είμαι από καλή και ευκατάστατη οικογένεια. Διαθέτω εγκάρδιους φίλους. Σεξουαλικά επιτυχημένος και ποθητός. Συνοψίζω: Αντόν, ο ορισμός της μοντέρνας επιτυχίας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αρκετό. Στόχος μου είναι ν' αφήσω το στίγμα μου στην ανθρωπότητα. "Φράση από το βιβλίο που εξηγεί τον στόχο μου για μεγαλείο". Μεγαλομανής καθώς είμαι, επιχειρώ μια εύλογη σύγκριση με τους ανταγωνιστές μου, τους ογκόλιθους της ανθρωπότητας, όπου παρατηρείται η δυστυχία. Πώς θα μεγαλουργήσω αν παραμένω μουδιασμένος από την ευτυχία της μετριοπάθειας που επιβάλλει η ανθρωπότητα; Δίχως θλίψη, δίχως πόνο, δίχως ένα ζουμερό φιλί στο χάος;
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ταξίδι από την ευτυχία στη δυστυχία ή από τη δυστυχία της ευτυχίας στην ευτυχία της δυστυχίας, ή κάτι παρεμφερές που δεν μπορώ να αποφασίσω. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:
PAREAToν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
PAREAΚριτικές για το προϊόν
[12/07/2022] batonetas. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΒαθμολογία:

[15/03/2022] Emmanouil Sar.. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΕξαιρετικό βιβλίο, μια πανδαισία λέξεων και συναισθημάτων που αποτυπώνονται με μοντέρνο - fast paced - τρόπο, που προσδίδουν ένα διαφορετικό αλλα και συνάμα συναρπαστικο στοιχείο στην αποτύπωση των λεγομένων. Εγκρίνεται!
Βαθμολογία:

[09/03/2022] George Lap.. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΈνα άγριο βιβλίο, που δοκιμάζει τα όρια του αναγνώστη αλλά και του συγγραφέα. Απόλαυσα τον γρήγορο ρυθμό και τις εναλλαγές στις απόψεις ενός νέου που δεν μπορεί να κατασταλλάξει στην ιδεολογική αναζήτηση του, διεκδικώντας τη με πάθος, ένα αρκετά αληθοφανές στοιχείο για τους νέους της εποχής μας.
Βαθμολογία:

[03/03/2022] PAREA. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΌντας φιλολογος με μεταπτυχιακο στην κριτικη αναγνωση κειμενου μπορω να δηλωσω με σιγουρια πως δεν υπάρχει καποιο κρυμμενο μηνυμα πο δεν καταλαβαινουν οι πολλοι. Ειναι πραγματικά πολύ κακο βιβλίο, δεν προσφέρει αναγνωστική τερψη και ειναι γεματο αντιφασεις και παραληρηματα. Κι εγω απο το φβ το ειδα. Βλέπω πάντως πως συνεχίζεται κι εδω η... προώθηση.
Βαθμολογία:

[28/02/2022] Tonia Fotiou. Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστηΕξαιρετικό βιβλίο. Ξεφεύγει από τον καθιερωμένο τρόπο συγγραφής και γι'αυτό -ισως- καποιοι να μη μπορουν να κατανοήσουν. Εντυπωσιακος ο τρόπος που ο συγγραφέας σε κάνει να μπαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός ατόμου "διαταραγμένου". Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρώτη συγγραφική δουλειά!!!
Βαθμολογία:

Βαρετό και κακογραμμένο. Λογοτεχνία δεν το λες, περισσότερο θυμίζει παραλήρημα. Υποθέτω ότι είναι αυτοέκδοση γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος εκδοτικός οίκος θα εξέδιδε υπό άλλη περίπτωση αυτό το βιβλίο. Κι εγώ από διαφήμιση στο φβ το είδα και έκανα το λάθος να το αγοράσω.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.
Άλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ - ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ Μ.
€22.16 | €15.51 | (-30%) |