Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

+
-
ΚΑΠΕΛΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3060-0660
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€10.50
(-30%)
Κερδίζετε €4.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σαχλό, υποτιμητικό και προσβλητικό το αίτημά σας! Αρνούμαι να αποτυπώσω περιληπτικά την ύπαρξή μου -Αντόν, σοβαρέψου!- αλλά να με υποχρεώνουν να αποτυπώσω περιληπτικά το έργο σου; Ανδραγάθημα, όχι απλό έργο. Είμαι ο Αντόν, ο αφηγητής και συνάμα πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος. Ο συγγραφέας επέλεξε να σας μεταφέρω εγώ την περίληψη -πήρα αυτή την απόφαση ώστε να αποδοθεί καλύτερα η αισθητική του βιβλίου και απολογούμαι εκ των προτέρων για την παραδοξότητα των απόψεων του πρωταγωνιστή μου-, μη με διακόπτεις, πληβείε γραφιά, είναι ακόμα μία στιγμή που θα λάμψω!
Είμαι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος που, δυστυχώς, δεν έχει γευθεί ποτέ το πηχτό και πικρό υγρό της αποτυχίας. Είμαι απόλυτα επιτυχημένος σε ό,τι έχω προσπαθήσει. Ζηλέψτε ενδόμυχα και κοιτάξτε ντροπιασμένοι τριγύρω σας για να σιγουρευτείτε πως δεν παρατήρησε κανείς τη στιγμιαία πλημμύρα στενοχώριας που κυρίεψε τα σώματά σας. Αλήθεια, είμαι σχεδόν τέλειος. Είμαι από καλή και ευκατάστατη οικογένεια. Διαθέτω εγκάρδιους φίλους. Σεξουαλικά επιτυχημένος και ποθητός. Συνοψίζω: Αντόν, ο ορισμός της μοντέρνας επιτυχίας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αρκετό. Στόχος μου είναι ν' αφήσω το στίγμα μου στην ανθρωπότητα. "Φράση από το βιβλίο που εξηγεί τον στόχο μου για μεγαλείο". Μεγαλομανής καθώς είμαι, επιχειρώ μια εύλογη σύγκριση με τους ανταγωνιστές μου, τους ογκόλιθους της ανθρωπότητας, όπου παρατηρείται η δυστυχία. Πώς θα μεγαλουργήσω αν παραμένω μουδιασμένος από την ευτυχία της μετριοπάθειας που επιβάλλει η ανθρωπότητα; Δίχως θλίψη, δίχως πόνο, δίχως ένα ζουμερό φιλί στο χάος;
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ταξίδι από την ευτυχία στη δυστυχία ή από τη δυστυχία της ευτυχίας στην ευτυχία της δυστυχίας, ή κάτι παρεμφερές που δεν μπορώ να αποφασίσω. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604774395
ΕκδότηςΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων202
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3060-0660
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

PAREA

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

PAREA

Κριτικές για το προϊόν

[12/07/2022] batonetas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο, μια πανδαισία λέξεων και συναισθημάτων που αποτυπώνονται με μοντέρνο - fast paced - τρόπο, που προσδίδουν ένα διαφορετικό αλλα και συνάμα συναρπαστικο στοιχείο στην αποτύπωση των λεγομένων. Εγκρίνεται!
[15/03/2022] Emmanouil Sar..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα άγριο βιβλίο, που δοκιμάζει τα όρια του αναγνώστη αλλά και του συγγραφέα. Απόλαυσα τον γρήγορο ρυθμό και τις εναλλαγές στις απόψεις ενός νέου που δεν μπορεί να κατασταλλάξει στην ιδεολογική αναζήτηση του, διεκδικώντας τη με πάθος, ένα αρκετά αληθοφανές στοιχείο για τους νέους της εποχής μας.
[09/03/2022] George Lap..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Όντας φιλολογος με μεταπτυχιακο στην κριτικη αναγνωση κειμενου μπορω να δηλωσω με σιγουρια πως δεν υπάρχει καποιο κρυμμενο μηνυμα πο δεν καταλαβαινουν οι πολλοι. Ειναι πραγματικά πολύ κακο βιβλίο, δεν προσφέρει αναγνωστική τερψη και ειναι γεματο αντιφασεις και παραληρηματα. Κι εγω απο το φβ το ειδα. Βλέπω πάντως πως συνεχίζεται κι εδω η... προώθηση.
[03/03/2022] PAREA.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό βιβλίο. Ξεφεύγει από τον καθιερωμένο τρόπο συγγραφής και γι'αυτό -ισως- καποιοι να μη μπορουν να κατανοήσουν. Εντυπωσιακος ο τρόπος που ο συγγραφέας σε κάνει να μπαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός ατόμου "διαταραγμένου". Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρώτη συγγραφική δουλειά!!!
[28/02/2022] Tonia Fotiou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Βαρετό και κακογραμμένο. Λογοτεχνία δεν το λες, περισσότερο θυμίζει παραλήρημα. Υποθέτω ότι είναι αυτοέκδοση γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος εκδοτικός οίκος θα εξέδιδε υπό άλλη περίπτωση αυτό το βιβλίο. Κι εγώ από διαφήμιση στο φβ το είδα και έκανα το λάθος να το αγοράσω.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS