Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΛΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ

ΕΛΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ

PENNART GEOFFROY. DE
Κωδ. Πολιτείας: 3220-1708




Παρουσίαση

Ο κυρ Κούνελος έφτιαξε μια λαχταριστή πίτα για τα γενέθλια της γιαγιάς. Η πιτούλα, όμως, έχει άλλα σχέδια! Δίνει μια κι αρχίζει να τσουλάει ...όλο και πιο γρήγορα! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο εργατικός και οργανωτικός κούνελος θα προετοιμάσει τα γενέθλια του σημαντικότερου προσώπου από τον κόσμο των ανθρώπων, της γιαγιάς, φτιάχνοντας μία "άτακτη" πίτα. Τα τρία γουρουνάκια, τα επτά κατσικάκια, το αρνάκι, ο κυνηγός και η γνώριμη κοκκινοντυμένη μικρούλα που περπατά σε κάθε δάσος αγνοώντας τους κινδύνους, θα συναντηθούν, θα κυνηγήσουν την παιχνιδιάρα πιτούλα και στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον Ιγκόρ το Λύκο. Στο τέλος όλοι μαζί θα ενωθούν σε ακόμη μια γιορτή συμφιλίωσης στο δάσος.
Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά:
Τα παιδιά θα το αγαπήσουν επειδή τα βιβλία τα οποία προσεγγίζουν γνωστά παραμύθια "από την ανάποδη" προσφέρουν στους μικρούς αναγνώστες ένα οικείο περιβάλλον που κάτι τους θυμίζει και που ταυτόχρονα τα ενθουσιάζει καθώς είναι γεμάτο ανατροπές. Αυτό ακριβώς κάνει ο Πενάρ σε όλα του τα παραμύθια. Ο Λύκος θέλει παρέα και τα παραδοσιακά θύματά του, τα πιο αθώα ζώα του δάσους, παραμερίζουν την καχυποψία και τον φόβο και τον δέχονται στην παρέα τους. Σε αυτό το βιβλίο, κανένα παιδί δεν θα προσπεράσει το περιπαικτικό τραγουδάκι της πίτας, που έχει αποδοθεί πολύ όμορφα και με φαντασία από τους μεταφραστές, όπως και ο τίτλος του βιβλίου άλλωστε.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς:
Για να συστήσουν στα παιδιά τους τον κόσμο του Ζωφρουά ντε Πενάρ, όπου ο Λύκος δεν επιβεβαιώνει τη φήμη του, τα επτά κατσικάκια, τα τρία γουρουνάκια και όλα τα φαινομενικά αδύναμα πλάσματα αποδεικνύονται γενναία και κυρίως μεγαλόψυχα. (Ελένη Κορόβηλα, BookPress.gr, 7/4/2013)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA GALETTE A L' ESCAMPETTE
ISBN139789604843985
ΕκδότηςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2013
Αριθμός σελίδων36
Διαστάσεις30x22
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΤΣΑΜΑ ΕΛΕΝΗ
ΕικονογράφησηPENNART GEOFFROY, DE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΕΝΑΡ ΖΕΦΡΟΥΑ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας3220-1708
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mvoishou, tanstil

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΑΤΟ
ΤΣΙΜΑ ΜΑΡΙΑ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS