Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ,

ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΟΣΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

+
-
GREENWOOD DAVID, SLACK RICHARD, PEUTHERER JOHN, BARER MIKE
Κωδ. Πολιτείας: 3316-0323
Τιμή Έκδοσης
€105.00
Τιμή Πολιτείας
€93.45
(-11%)
Κερδίζετε €11.55


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι λοιμώξεις, σε όλες τις μορφές τους, συνεχίζουν, να επηρεάζουν, άμεσα ή έμμεσα, την καθημερινή κλινική πράξη σε όλους τους τομείς της Ιατρικής, τις κλινικές και χειρουργικές ειδικότητες και τη Δημόσια Υγεία. Λοιμώξεις όπως η ελονοσία, η φυματίωση και το AIDS, σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, αποτελούν ωστόσο μικρό μόνο ποσοστό των λοιμώξεων που μας απασχολούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι νοσοκομειακές λοιμώξεις, η αντοχή στα αντιβιοτικά, οι τροφιμογενείς λοιμώξεις, και ο φόβος επιδημιών και πανδημιών από ιούς, προκαλούν ανησυχίες στον ιατρικό χώρο, τις κυβερνήσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και το κοινό. Η ανάγκη κατανόησης του συναρπαστικού κόσμου των μικροβίων καθώς επίσης και θεμάτων σχετικών με τη διάγνωση, αντιμετώπιση, επιδημιολογία και πρόληψη των λοιμώξεων, επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, η νέα αυτή έκδοση του βιβλίου "Ιατρική Μικροβιολογία" έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των παραδοσιακών συγγραμμάτων που εξετάζουν κάθε μικροοργανισμό χωριστά, και εκείνων που προσεγγίζουν τα μικροβιακά αίτια και τις λοιμώξεις με ανοσολογική ή επιδημιολογική προοπτική. Τα πρώτα μέρη του βιβλίου περιλαμβάνουν μια διεξοδική περίληψη της βιολογίας των μικροβίων και των βασικών αρχών της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού στα διάφορα είδη μικροοργανισμών, και ακολουθεί συστηματική εξέταση των διαφόρων ομάδων βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παρασίτων. Τα "συστηματικά" αυτά κεφάλαια εστιάζουν στις λοιμώξεις που προκαλεί το κάθε μικρόβιο, την παθογένεια, τις κλινικές εκδηλώσεις, την επιδημιολογία και την πρόληψη. Στο τελευταίο μέρος του βιβλίου οι γνώσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των γενικών αρχών που διέπουν τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη των λοιμώξεων.
Η συγγραφή του βιβλίου έγινε από ομάδα ειδικών με μεγάλη εμπειρία και διεθνή αναγνώριση στα επιμέρους θέματα, ενώ η τελική επιμέλεια του κειμένου έγινε με τέτοιο τρόπο που να επιτυγχάνει την πλήρη κάλυψη του αντικειμένου, με παράλληλη εξασφάλιση της ομοιομορφίας των κεφαλαίων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος Ελληνικής Έκδοσης
Πρόλογος Αγγλικής Έκδοσης
Ηλεκτρονικές Πηγές
Συνεργάτες: D.A.A. Ala' Aldeen, R.P. Allaker, H.S. Atkins, M.R. Barer, A.D.T. Barrett, S.M. Burns, H. Chart, A. Cockayne, T.J. Coleman, M.J. Corbel, H.A. Cubie, W.D. Cubitt, N.A. Cunliffe, J.M. Darville, G.F.S. Edwards, D. Goldberg, J.R.W. Govan, J.M. Grange, D. Greenwood, C.A. Hart, J. Hood, H. Humphreys, J.W. Ironside, A.S. Johnson, J.M. Ketley, M. Kilian, C.R. Madeley, R.C. Matthews, J. McLauchlin, P.J. Molyneaux, P. Morgan-Capner, O. Nakagomi, M. Norval, M.M. Ogilvie, J.S.M. Peiris, T.H. Pennington, J.F. Peutherer, T.L. Pitt, N.W. Preston, D. Reid, P. Riegel, T.V. Riley, P. Simmonds, M.P.E. Slack, R.C.B. Slack, J. Stewart, S. Sutherland, D. Taylor-Robinson, R.W. Titball, K.J. Towner, D.H. Walker, M.E. Ward, D.W. Warnock, S.C. Weaver, X.-J. Yu
ΜΕΡΟΣ 1. ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ
ΜΕΡΟΣ 2. ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3. ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ
ΜΕΡΟΣ 4. ΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
ΜΕΡΟΣ 5. ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΜΥΚΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΕΡΟΣ 6. ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMEDICAL MICROBIOLOGY
ISBN139789604892617
ΕκδότηςΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. Χ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων922
Διαστάσεις28x21
ΠρόλογοςΤΣΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜετάφρασηΣΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΙΠΕΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΩ
ΕπιμέλειαΤΣΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΝΓΟΥΝΤ ΝΤΕΙΒΙΝΤ, ΣΛΑΚ ΡΙΤΣΑΡΝΤ, ΠΙΟΥΔΕΡΕΡ ΤΖΟΝ, ΜΠΑΡΕΡ ΜΑΙΚ
Κωδικός Πολιτείας3316-0323
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS