Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΟΙΔΟΥ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΟΙΔΟΥ

VARGAS FRED
Κωδ. Πολιτείας: 2530-0086




Παρουσίαση

Πως γίνεται και ξάφνου, μες τη νύχτα, φυτρώνει σ’ έναν κήπο μια οξιά, δίχως κανείς να την φυτέψει; Κι όμως. Στο σπίτι της αοιδού Σοφίας Συμεωνίδη, γίνεται. Κι εκείνη χάνει τον ύπνο της. Κι ύστερα εξαφανίζεται. Κανείς δεν την αναζητά, ούτε κι ο ίδιος της ο άνδρας.
Τέσσερις γείτονές της, ιδιόρρυθμοι εργένηδες, ξεσκεπάζουν αποτρόπαια εγκλήματα κι ανακαλύπτουν τις ρίζες της οξιάς, βυθισμένες για δεκαπέντε χρόνια στο μίσος και τον φθόνο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDEBOUT LES MORTS
ISBN139789604900510
ΕκδότηςLIBRO
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2002
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΠΛΥΤΑ ΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΡΓΚΑΣ ΦΡΕΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2530-0086
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

jamaoua, Σίκαλη, maria1977, Ρούλα, christinakakani

Κριτικές για το προϊόν

[04/03/2016] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ο τίτλος του βιβλίου είναι για γέλια και για κλάματα. Παρότι είχα διαβάσει την Βαργκάς και την αγαπώ πολύ, δίσταζα να παραγγείλω αυτό το βιβλίο. Μα καλά εκεί στον εκδοτικό οίκο, κανείς δε σκέφτηκε πως αυτός ο τίτλος είναι απαράδεκτος; Παρόλα αυτά, ίσως να μην είναι το καλύτερο βιβλίο της, είναι λιγότερο παράξενο και πιο απλό από τα άλλα, τίποτε δεν μας υποψιάζει για την εξωφρενική φαντασία της συγγραφέος που τόσο αγαπήσαμε στα υπόλοιπα βιβλία της, ο Ανταμσμπέρ απουσιάζει, ίσως να μην έχει δημιουργηθεί ακόμα αλλά συναντάμε άλλους γνωστούς μας ήρωες. Μόνο και μόνο επειδή είναι Βαργκάς το προτείνω. Και εκλιπαρώ σοβαρούς εκδοτικούς οίκος να επανεκδώσουν τα βιβλία της, με προσεγμένες μεταφράσεις και να εκδώσουν τα καινούρια της. Όχι άλλο Camilla Lacberck ρε παιδιά. Η Βαργκάς είναι το πιο καλοκρυμμένο μυστικό της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45
Βωβός θάνατος
KUTSCHER VOLKER
€19.89 €9.94
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS