Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΥΠΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΑΥΠΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

+
-
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΛΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2815-1936
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€6.30
(-65%)
Κερδίζετε €11.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στις Καλέπορτες του Διδυμότειχου τραγουδούσε ο Τούρκος τον αμανέ για την όμορφη χήρα, τη Θεοδοσία. Μα εκείνη, ολάκερη ζωή, πρόσμενε τα παιδιά της κάθε φορά που σφύριζε το τρένο στο σταθμό.
ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΣ
Το Μυρσινάκι, το κορίτσι με τα μπλε μάτια, που πρώτη φορά την αγκάλιασε ο γιος του βαμβακέμπορου στο καράβι για την Αλεξάνδρεια κι από τότε όλα έγιναν εφιάλτης στη ζωή της. Την Ελπινίκη, που πότισε φαρμάκι τη γιαγιά Αναστασία για να βγάλει από τα σωθικά της το θησαυρό της τσαρίνας. Μυστικό που κρύφτηκε καλά στο μπουλούκι της Κατίνας Μορς.
ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ
Το Δαμιανό, το ξανθό αγόρι, που χάρτινη βάρκα πήρε τα όνειρά του και τα ταξίδεψε σε θάλασσες έρωτα και προδοσίας. Κι όταν άραξε στους γκρίζους τοίχους της φυλακής, έγιναν πέτρινα ποιήματα να του θυμίζουν τη Βέρα, τη γυναίκα που τον τρέλανε και κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά της.
Πρόσωπα και καταστάσεις που έσπειραν και θέρισαν θύελλες συναντώντας τη μοίρα τους. Από 'κεί και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604941940
ΕκδότηςΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2007
Αριθμός σελίδων366
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2815-1936
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Carpender9982

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

videnaky, ANNANIKH, Carpender9982

Κριτικές για το προϊόν

[16/08/2023] Carpender9982.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Το βιβλίο ΑΥΠΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ της Κάλη Καρατζά περιγράφει ένα σύνθετο δίκτυο χαρακτήρων και γεγονότων σε ένα περιβάλλον που αποπνέει μια αίσθηση μελαγχολίας και δράματος και επικεντρώνεται σε διάφορους χαρακτήρες και τις προσωπικές τους ιστορίες, που στον συνδυασμό τους δημιουργούν έναν σύνθετο και πολυδιάστατο κόσμο.

Ο τρόπος που παρουσιάζονται οι χαρακτήρες και οι συναισθηματικές τους καταστάσεις δίνει μια έντονη αίσθηση ρεαλισμού και βάθους. Κάθε χαρακτήρας φαίνεται να φέρει μαζί του ένα βάρος από προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα που επηρεάζουν τις επιλογές και τις πράξεις τους. Η αναφορά σε διάφορες καταστάσεις, όπως ο Τούρκος που τραγουδάει για την χήρα Θεοδοσία ή ο Δαμιανός που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της πράξης του, προσφέρει μια πολυφωνική προσέγγιση της αφήγησης.

Συνολικά, το βιβλίο φαίνεται να προσφέρει μια πυκνή και συναισθηματικά φορτισμένη αφήγηση με πολυποίκιλους χαρακτήρες και συμβολισμούς, που ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για βαθύτερες σκέψεις και ερμηνείες από τον αναγνώστη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS