Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΖΩΗ ΘΥΣΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΖΩΗ ΘΥΣΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

+
-
ΓΕΡΩΝ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΙΡΒΟΥ
Κωδ. Πολιτείας: 0068-0235
Τιμή Έκδοσης
€17.50
Τιμή Πολιτείας
€14.00
(-20%)
Κερδίζετε €3.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με τη Χάρη του Θεού φθάσαμε στην έκδοση του πρώτου στην Ελληνική γλώσσα αφιερώματος στον σύγχρονο Ρουμάνο ομολογητή της Πίστεώς μας, τον γέροντα Ιουστίνο Πίρβου, της μονής Πέτρου Βόντα.
Ο πατήρ Ιουστίνος ήταν ένας γνήσιος ποιμένας των ψυχών, που σταυρώθηκε για την αγάπη του Χριστού μέσα από βαθύτατες δοκιμασίες και πλέον ζει ως ένας αναστημένος άνθρωπος στις καρδιές μας.
Στα 17 του χρόνια αποφάσισε να γίνει μοναχός και πέντε χρόνια αργότερα, με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, βρέθηκε στο μέτωπο ως στρατιωτικός ιερεύς. Μέσα στη θύελλα των δεινών που ακολούθησαν καταδικάστηκε σε δεκαεπτά χρόνια φυλάκισης. Τα χρόνια αυτά ήταν για τον π. Ιουστίνο μία περίοδος μεγάλου πνευματικού αγώνα, διά του μαρτυρίου. Κατόπιν επέστρεψε στη μοναστική ζωή, με μία πολύτιμη πνευματική και βιωματική εμπειρία, που τον ανέδειξε σε "βουνό" αγάπης, στα μάτια όλων όσοι τον γνώριζαν. Ο άνθρωπος αυτός με τη δύναμη της αγάπης του Χριστού νίκησε τον κόσμο.
Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι σε όλες τις φάσεις της ζωής του ο γέροντας εκδηλώνει τις ίδιες αρετές - έμπνευση, ζήλο, διάκριση. Ο λόγος του: "Ζω για να συνυφαίνομαι με τα δεινά των ανθρώπων" αποτελεί την πεμπτουσία της ζωής του.
Χαιρόμαστε που κατά Θεία ευδοκία ολοκληρώθηκε η παρούσα έκδοση το 2019, χρονιά κατά την οποία συμπληρώθηκαν 100 έτη από την γέννηση του Γέροντα και ευχόμαστε ο Άγιος Θεός να ευλογήσει πλούσια τους αναγνώστες του έργου αυτού προς ωφέλειαν του πιστού ελληνικού λαού. (26 Οκτωβρίου 2019, μνήμη Αγ. Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Ιερά Μονή Πέτρου Βόντα)

Περιεχόμενα

Βίος
Διδαχές
Θαυμαστά Σημεία Πριν από την κοίμησή του
Θαυμαστά Σημεία Μετά την κοίμησή του
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789604952892
ΕκδότηςΑΘΩΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2019
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΛΙΑΝΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΡΑ
ΕπιμέλειαΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Κωδικός Πολιτείας0068-0235
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS