Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ

ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ

ΜΑΝΤΑ ΛΕΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2129




Παρουσίαση

"Τελικά, Ηρώ, ο νονός σου μισό το άφησε το όνομα σου. Ηρωίδα έπρεπε να σε βαφτίσει!" Κι εκείνη της είχε απαντήσει: "Δεν ήξερε τότε τι με περίμενε στη ζωή μου, αλλά και να το ήξερε, μάλλον θα το θεώρησε υπερβολικό και προτίμησε να το κόψει και να με βαφτίσει Ηρώ, αφήνοντας το υπόλοιπο να πλανάται σαν απειλή..."
Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι ένας αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να αντιπαλέψει τον νοσηρό "πατριό" της, να αντιμετωπίσει ένα βίαιο σύζυγο αργότερα, να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την οικονομική καταστροφή και τη φυγή της στην Κύπρο και να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη απ' όλες: να σώσει τα παιδιά της από τις λανθασμένες επιλογές τους.
Δίπλα της η Αλεξάνδρα. Μια μυστηριώδης, σκοτεινή γυναίκα, που μόνο στην Ηρώ θα δείξει το φωτεινό της πρόσωπο. Είναι η μόνη που μπορεί ν' αφουγκραστεί το λυγμό της ψυχής της. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της όταν η Ηρώ αναγκαστεί να γίνει ένας άλλος άνθρωπος, για να προστατέψει τους αγαπημένους της και να νικήσει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604965502
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2012
Αριθμός σελίδων430
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΑΡΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-2129
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleni, entafou, rikafla, NASTASIA**

Κριτικές για το προϊόν

[01/11/2015] KARAMOUKA.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τι να πεις για αυτο το βιβλιο;, εξαιρετικο! Πραγματικα ηρωιδα η Ηρω. Ποσα να αντεξει μια ψυχη; κ ομως αντεξε πολλα τη βασανισε πολυ η κυρια Μαντα. Υπεροχη συνεχεια για οσους διαβασαν το βιβλιο "Με λενε Ντατα". Σου προσφερει δυνατες συγκινησεις κ αγγιγμα στη ψυχη
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ
RISTELHUEBER RENE
€31.80 €14.31
(-55%)
Κερδίζετε €17.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS