Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

+
-
ΜΑΝΙΑΤΗ ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2069
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το ποδοβολητό πίσω της δυνάμωνε. Έφτανε στ' αυτιά της απειλητικό, επίμονο. Τα βαριά άρβυλα άφηναν έναν οξύ ήχο καθώς χτυπούσαν πάνω στις πέτρες, στο καλντερίμι. Κάπου κάπου ξεχώριζε τις βρισιές που συνόδευαν το θόρυβο και οι απειλές της πάγωναν το αίμα... Κάποιο λουκέτο ακούστηκε να μπαίνει στη θέση του και να κλειδώνει. Απέναντι ένα μάνταλο έπεσε βαρύ και σφάλισε μια πόρτα. Το χωριό θα έκλεινε τα μάτια σε ό,τι κι αν γινόταν! Πάσχισε να βρει κάπου να κρυφτεί μα η κοιλιά, που μόλις άρχισε να διαγράφεται, και ο σάκος που είχε κρεμασμένο στον ώμο την εμπόδιζαν. Η Αγγελική καταδιώχτηκε, πόνεσε, πείνασε για να φέρει στον κόσμο μια πολύτιμη ζωή. Μια κρίσιμη στιγμή, μια αθώα αλλά άτυχη κίνηση και μια εξήγηση που δόθηκε πολύ αργά, από φόβο, θα σταθούν μοιραίες για τη σχέση μητέρας και παιδιού. Μια αλλόκοτη σχέση αγάπης και μίσους ανάμεσα σε μάνα και γιο με ολέθρια αποτελέσματα! Μπορεί, άραγε, ο χρόνος να γυρίσει πίσω; Μπορεί η αγάπη της μάνας να βρει δικαίωση στην καρδιά του γιου της; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604965526
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2013
Αριθμός σελίδων488
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4580-2069
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

eleni

Κριτικές για το προϊόν

[13/11/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα ακόμα βιβλίο που μου φάνηκε πολύ λίγο, πολύ μικρό, πολύ σύντομο...! Ένα ακόμα ΥΠΕΡΟΧΟ βιβλίο από μια αγαπημένη συγγραφέα, που τώρα οφείλω να παραδεχτώ πως άργησα πολύ να διαβάσω! Για μια ακόμη φορά της οφείλω θερμά συγχαρητήρια για την αξιοθαύμαστη ικανότητά της να φτιάχνει τέτοια πλοκή σε κάθε μυθιστόρημά της που να κρατάει τον αναγνώστη με κομμένη την ανάσα και όταν φτάνει στην τελευταία σελίδα να απογοητεύεται γιατί τελείωσε ένα βιβλίο που αγάπησε. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι κάθε φορά που γυρίζω την τελευταία σελίδα ενός ακόμη μυθιστορήματος της Νικόλ. Ένα βιβλίο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη παράγραφο. Αγωνιάς να μάθεις τί απέγινε η ηρωΐδα και γιατί έφτασε στο σημείο να κρύβεται κυνηγημένη, με ένα παιδί στα σπλάχνα της. Η συγγραφέας μας ξεναγεί στον μικρόκοσμο του χωριού απ' όπου ξεκινούν οι ζωές των ηρώων, στις καθημερινές στιγμές τους, στις σχέσεις τους με φίλους και συγγενείς, στα όνειρά τους, τα σχέδιά τους και τα θέλω τους, αλλά και στις στενοκέφαλες αντιλήψεις των ανθρώπων που ορίζουν τη μοίρα τους.
Η ίδια η μοίρα, ο Θεός ή η τύχη θα καθορίσει την πορεία τους και την κατάληξή τους. Η εξέλιξη των ηρώων, οι αποφάσεις τους, αλλά και οι παρεμβάσεις και οι πρωτοβουλίες άλλων ατόμων θα αλλάξουν με απρόσμενο τρόπο την έκβαση της ζωής του καθενός. Ένα βιβλίο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΧΡΩΜΑ
HUNTINGTON LUCY
€6.00 €2.70
(-55%)
Κερδίζετε €3.30
Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
HILL JOE
€23.30 €11.65
(-50%)
Κερδίζετε €11.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS