Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΕ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΕ

ZAN KOETHI
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2377




Παρουσίαση

Η Σάρα και η Τζένιφερ έφτιαχναν για χρόνια την περίφημη Λίστα των Ποτέ, έναν κατάλογο με όλα όσα έπρεπε να αποφύγουν προκειμένου να είναι ασφαλείς. Ωστόσο, θα έρθει κάποτε η νύχτα εκείνη που οι προφυλάξεις θα αποδειχτούν ανεπαρκείς. Οι δυο κοπέλες μπαίνουν σε ένα ταξί που θα τις οδηγήσει στον πιο τρομερό προορισμό. Για τρία ολόκληρα χρόνια, βρίσκονται αιχμάλωτες, στο έλεος ενός σαδιστή.
Δέκα χρόνια μετά, η Σάρα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, έχοντας αλλάξει ακόμα και το όνομά της, ανήμπορη να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι η Τζένιφερ δε βγήκε ποτέ ζωντανή από το κελάρι. Τώρα, ο απαγωγέας της ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί, και η Σάρα δεν μπορεί να αγνοεί για πολύ ακόμη τα γράμματα που της στέλνει από τη φυλακή.
Έτσι, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να συναντηθεί με τους άλλους επιζώντες από την αιχμαλωσία. Διασχίζει την Αμερική και οδηγείται σε έναν κόσμο κατοικημένο από μυστικές αδελφότητες, που επιδίδονται σε βασανιστήρια και σεξουαλικές διαστροφές. Η συνέχεια θα αποδειχτεί πιο τρομακτική από οτιδήποτε είχε φανταστεί η Σάρα.
Η Κόδι Ζαν κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με ένα καταιγιστικό θρίλερ που διαβάζεται με μιαν ανάσα και της έχει εξασφαλίσει επάξια μια θέση πλάι σε συγγραφείς όπως η Τζίλιαν Φλιν, η Κάριν Σλότερ και ο Στιβ Γουάτσον. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE NEVER LIST
ISBN139789604967766
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΣειράCRIME
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΙΡΩΝΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΦΙΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΖΑΝ ΚΟΔΙ
Κωδικός Πολιτείας4580-2377
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[06/03/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο είναι πολύ καλό, ακόμη και λίγο τρομακτικό λόγω θεματολογίας, αφού αφορά στην προσπάθεια κοριτσιών που επέζησαν των βασανιστηρίων ενός σαδιστή που τις κρατούσε αιχμάλωτες να συνέλθουν και να τον εμποδίσουν να βγει από τη φυλακή. Υπάρχουν πολλές ανατροπές, ορισμένες πιο δύσκολο να τις υποψιαστείς από άλλες και πολλά μυστικά που βγαίνουν στο φως! Είχα αγοράσει το βιβλίο πριν από πολύ καιρό, Κρίμα που δεν έτυχε επανέκδοσης!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο WARREN BUFFETT
SIMMONS RICHARD
€23.00 €10.35
(-55%)
Κερδίζετε €12.65
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS