Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ

+
-
MOYES JOJO
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2280
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ' αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα.
Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία του έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του.
Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςME BEFORE YOU
ISBN139789604969098
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων472
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΝΙΑ Θ. ΧΡΥΣΑ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΦΙΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΙΣ ΤΖΟΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας4580-2280
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

zorro, fanitsikripi, ΒΙΚΗ27

Κριτικές για το προϊόν

[18/02/2016] Lousi15.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αυτό το βιβλίο έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου!!! το διάβασα πριν τέσσερα χρόνια περίπου και είναι σαν το διάβασα σήμερα. Υπάρχουν βιβλία που από την πρώτη στιγμή που τα πιάνεις στα χέρια σου ξέρεις ότι θα τα λατρέψεις και μιλάς συνέχεια γι' αυτά, αυτό ακριβώς έπαθα με το συγκεκριμένο βιβλίο. Περιμένω την συνέχεια...
[14/01/2015] orkopoulou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ένα καλογραμμένο βιβλίο με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ιδιαίτερο θέμα. διαβάζεται ευχάριστα και σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις.
[12/06/2014] tzwrtzia94.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καταπιάνεται με ένα πολύ ευαίσθητο θέμα: Την καθήλωση ενός ανθρώπου σε αναπηρικό καροτσάκι εξ αιτίας ενός ατυχήματος και της προσπάθειας μια κοπέλας που πηγαίνει να δουλέψει εκεί ως "νοσοκόμα" και εμψυχωτής του. Πραγματικά, ένα μάθημα ζωής. Σε κάνει να εκτιμήσεις τη ζωή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS