Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Α΄ Τ. ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ

ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ROTHFUSS PATRICK
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0743
Τιμή Έκδοσης
€21.90
Τιμή Πολιτείας
€15.33
(-30%)
Κερδίζετε €6.57


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Το όνομά μου είναι Κβοθ. Έχω κλέψει πριγκίπισσες από στοιχειωμένους βασιλιάδες. Έκαψα συθέμελα την πόλη του Τρέμπον. Βάδισα στο φεγγαρόφωτο σε μονοπάτια που άλλοι φοβούνται ακόμα και να τα αναφέρουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Έχω μιλήσει με θεούς, έχω αγαπήσει γυναίκες και έχω γράψει τραγούδια που κάνουν τους τροβαδούρους να δακρύζουν. Ίσως με έχετε ακουστά..."
Παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, ο Κβοθ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για τους μυστηριώδεις Χανδριανούς, τα ίχνη των οποίων χάνονται στα βάθη της ιστορίας. Όμως η σύγκρουσή του με ένα πανίσχυρο μέλος της αριστοκρατίας θα αλλάξει για πάντα τα σχέδιά του...
Η συγκλονιστική εξιστόρηση των περιπετειών ενός από τους κορυφαίους ήρωες φαντασίας συνεχίζεται στο δεύτερο βιβλίο μιας σειράς που έχει αφήσει ήδη ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη λογοτεχνία φαντασίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Το διάβασα μέσα σε μία μέρα, μένοντας ξύπνιος μέχρι την αυγή για να το τελειώσω, και ήδη περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια..." (George R.R. Martin, συγγραφέας του GAME OF THRONES)
"Θυμίζει το έργο του J.R.R. Tolkien και του G.R.R. Martin, χωρίς όμως να τους μιμείται. Σίγουρα θα γίνει κλασικό..." (The London Times)
"Διαβάστε οπωσδήποτε τα βιβλία του Rothfuss." (amazon.com)
"Ένας συγγραφέας με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Μια μαγευτική ιστορία με μοναδική πλοκή." (Terry Books)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE WISE MAN'S FEAR
ISBN139789604975488
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2013
Αριθμός σελίδων728
Διαστάσεις23x14
ΜετάφρασηΜΙΑΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΘΦΑΣ ΠΑΤΡΙΚ
Κωδικός Πολιτείας0360-0743
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

replikantos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gartel, Enigmatic1318, mixagor, gray_slave, Sofie808, JohnCrichton, replikantos, eirhnh30, Kemsy, tzortzov

Κριτικές για το προϊόν

[15/08/2023] KatVich.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Εκτός από την αρχή (τα όσα ζει στο παρόν ο Κβοθ), που όπως και στο πρώτο βιβλίο κυλούσε βασανιστικά αργά χωρίς να καταλαβαίνω που θέλει να καταλήξει, είναι εξίσου καλό με το πρώτο βιβλίο! Αξίζει και το πρώτο και το δεύτερο μέρος του δεύτερου βιβλίου,είναι μια συναρπαστική ιστορία που εύχομαι να μην τελειώσει!!
[07/05/2020] Γιώργος Πρεφτίτσης.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ωραία η συνέχεια και βάζω τέσσερα αστέρια για τον λόγο ότι ήταν αρκετά μεγάλο βιβλίο για την ιστορία που μας εξιστορεί ο συγγραφέας που άνετα μπορούσε να τα πει σε λιγότερες σελίδες. Η ιστορία παρόλο που δεν γίνεται κάτι το τρομερό χωρίς πολύ δράση, σε κερδίζει μόνο από την αφήγηση που είναι τρομερή και σε κεντρίζει από τις πρώτες κιόλας σελίδες. Δεν το άφηνα από τα χέρια μου και το διάβασα νεράκι. Σε κάποια σημεία μπορούσε ο συγγραφέας να μην ήταν τόσο περιληπτικός και αυτό ήταν το μόνο μειονέκτημα ανυπομονώ για την συνέχεια και το β’ μέρος.
[12/04/2015] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Απογοήτευση, κρίμα απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Χαώδες δεν υπάρχει ενα νόημα μια λογική συνέχεια στην πλοκή, το βιβλίο τελειώνει και μένεις μετέωρος.Καμία σχέση με το προηγούμενο, πως θα καλυφτούν όλα τα κενά που αφήνει στο έργο, στο τρίτο βιλίο δεν μπορώ να κατανοήσω. ΚΙΝΔΥΝΟΣ SPOILER ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΑ Το μισό βιβλίο αφιερώνεται στην σχέση του με το λαούτο την Ντένα και σε βόλτες στο πανεπιστήμιο. Ο απο μηχανής Θεός πάντα παρών να δίνει λύσεις απο το πουθενά και να γυρίζει την πλοκή σε μονοπάτια που αμφιβάλω αν και ο ίδιος ο συγγραφέας ξέρει που θέλουν να καταλήξουν ΤΕΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ SPOILER. Δεν ανυπομονώ για το επόμενο, απογοητεύτηκα αρκετά για να είμαι ελικρινής νοιώθω σαν να ξεφούσκωσε κάτι το οποίο είχε δυνατότητες αφήνοντας μου μια πικρή μάλλον γεύση.Ενα απο τα όσα θα έπρεπε να φοβούνται οι σοφοί ήταν και η ανάγνωση αυτου του βιβλίου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ
BERNET JORDI
€7.51 €3.00
(-60%)
Κερδίζετε €4.51
Το μικρό βιβλίο των μυστικών
GIBRAN KAHLIL
€11.10 €5.55
(-50%)
Κερδίζετε €5.55

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS