Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ( THE SANDMAN )

ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ

THE SANDMAN

+
-
GAIMAN NEIL
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0139
Τιμή Έκδοσης
€17.90
Τιμή Πολιτείας
€13.42
(-25%)
Κερδίζετε €4.48


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Προτού καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους συγγραφείς στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού, ο Neil Gaiman είχε κερδίσει τους φίλους των κόμικς με τον SANDMAN. Οι ιστορίες του Άρχοντα των Ονείρων - η πολυβραβευμένη και πιο δημοφιλής σειρά κόμικς της τελευταίας δεκαετίας - συνθέτουν ένα ψηφιδωτό μοντέρνου μύθου και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνυπάρχουν αρμονικά. Οι ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ θα γοητεύσουν τόσο τους παλιούς θαυμαστές του Gaiman όσο και τους νεότερους αναγνώστες των graphic novels. Υποβλητικές ή λυρικές, ερωτικές ή εφιαλτικές, οι επτά ιστορίες που ξετυλίγονται σ’ αυτό το βιβλίο - μία για καθέναν από τους Αιώνιους - αποκαλύπτουν αλλόκοτα μυστικά και απρόσμενες αλήθειες, καθώς κορυφαίοι εικονογράφοι τους δίνουν χρώμα και ζωή με τη φαντασία και το ταλέντο τους. Ο P. Craig Russell ακολουθεί το ΘΑΝΑΤΟ σε ένα νησί στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας δύο αιώνες πριν - και διηγείται τα γεγονότα μιας ημέρας που διαρκεί για πάντα. Ο Milo Manara εικονογραφεί μια ιστορία έρωτα και ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, ακολουθώντας τα βήματα μιας πανέμορφης κοπέλας που αποκτά όλα όσα επιθυμεί... με το ανάλογο τίμημα. Ο Bill Sienkiewicz περιγράφει τις περιπέτειες εκείνων που εισβάλλουν στο βασίλειο του ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ για να φέρουν σε πέρας μια αλλόκοτη αποστολή διάσωσης. Ο Miguelanxo Prado μας ταξιδεύει σε ένα ΟΝΕΙΡΟ για την αυγή του σύμπαντος, τότε που τα άστρα μιλούσαν και μέχρι και αυτοί οι Αιώνιοι ήταν ακόμα νέοι. Ο Barron Storey σχεδιάζει δεκαπέντε σπαρακτικά πορτρέτα ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ. Ο Glenn Fabry συναντά μια ομάδα αρχαιολόγων που αποκαλύπτουν το μέλλον και μαθαίνουν ίσως περισσότερα από όσα θα έπρεπε να γνωρίζουν για τον ΟΛΕΘΡΟ. Ο Frank Quitely κάνει ένα τελευταίο σχόλιο για το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ που σκιάζει τις Αιώνιες Νύχτες. Ο Neil Gaiman είχε υποσχεθεί πως θα επέστρεφε στον κόσμο του SANDMAN. Τώρα, με τη συνεργασία ορισμένων από τους πλέον καταξιωμένους δημιουργούς του χώρου παγκοσμίως, επιστρέφει στους ήρωες που ο ίδιος έκανε διάσημους, για να μας χαρίσει νέα όνειρα... κι εφιάλτες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςENDLESS NIGHTS
ISBN139789604979936
ΕκδότηςANUBIS
ΣειράTHE SANDMAN
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2003
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις27x18
ΜετάφρασηΣΚΡΙΤΖΟΒΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΓΙΑΚΟΥΜΗ ΔΩΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΙΜΑΝ ΝΙΛ
Κωδικός Πολιτείας0360-0139
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[24/06/2021] poogity.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο Neil Gaiman αποτυπώνει αγνά συναισθήματα σε σελίδες κόμικ σαν κανέναν άλλον. Δεν είναι αναγκαίο, αλλά προτείνω να έχετε διαβάσει τα πρώτα 2 Sandman.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

LIFE (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ
MERRIDALE CATHERINE
€30.00 €15.00
(-50%)
Κερδίζετε €15.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS