Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΟΡΙΑΡΤΙ // ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛ

ΜΟΡΙΑΡΤΙ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ

+
-
HOROWITZ ANTHONY
Κωδ. Πολιτείας: 0360-0866
Τιμή Έκδοσης
€14.90
Τιμή Πολιτείας
€10.43
(-30%)
Κερδίζετε €4.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Πιστεύετε πραγματικά» είπα «ότι υπάρχει κάποιου είδους κρυφό μήνυμα σ' αυτό το χαρτί;»
«Δεν το πιστεύω απλώς. Το γνωρίζω.» Πήρα το χαρτί και το κράτησα στο φως. «Θα μπορούσε να είναι γραμμένο με κάποιου είδους αόρατο μελάνι;»
Ο Τζόουνς χαμογέλασε. Πήρε πίσω τη σελίδα και την ακούμπησε ανάμεσά μας, πάνω στο λευκό τραπεζομάντιλο. Για μια στιγμή, ξέχασα όλες τις σκέψεις που έκανα προηγουμένως στο δείπνο μας. «Ίσως γνωρίζετε ότι ο κύριος Σέρλοκ Χολμς έγραψε μία μονογραφία πάνω στους κώδικες και στις μυστικές γραφές» ξεκίνησε να λέει ο Τζόουνς.
«Δεν το γνώριζα» είπα.
«Εγώ την έχω διαβάσει, όπως έχω διαβάσει και καθετί που εκείνος έχει επιτρέψει τόσο γενναιόδωρα να βγει στη δημοσιότητα. Η μονογραφία εξετάζει κάπου εκατόν εξήντα μορφές κρυφής επικοινωνίας και, το πιο σημαντικό, τις μεθόδους με τις οποίες κατάφερε να τις φέρει στο φως.»
«Συγχωρήστε με, επιθεωρητά» τον διέκοψα. «Όποια σχέση και να έχει αυτό το γράμμα, δεν μπορεί να είναι γραμμένο σε κώδικα. Και οι δυο μας αναγνωρίζουμε το περιεχόμενο, το είπατε και μόνος σας. Είναι ακριβώς τα λόγια του δόκτορα Γουάτσον, λέξη προς λέξη.» (Από την έκδοση)

Πιστεύει στ' αλήθεια κανείς αυτό που συνέβη στους Καταρράκτες του Ράιχενμπαχ; Εγώ πάντως διατηρώ αμφιβολίες - και θα σας πω γιατί. Πρώτα, όμως, θα σας συστηθώ: Φρέντερικ Τσέις, επικεφαλής ερευνητής
του γραφείου Πίνκερτον της Νέας Υόρκης. Η αποστολή μου; Να σταματήσω τη δράση ενός μυστηριώδη εγκληματία, ο οποίος βιάστηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο Μοριάρτι, ο ορκισμένος εχθρός του Σέρλοκ Χολμς.
Στο κυνήγι αυτού του τρομερού κακοποιού, τον οποίο όλοι φοβούνται αλλά δεν έχει δει κανείς, θα συνοδεύσω τον Άθελνι Τζόουνς, επιθεωρητή της Σκότλαντ Γιαρντ και ενθουσιώδη «μαθητή» του Σέρλοκ Χολμς, σε ένα μονοπάτι αίματος που οδηγεί στις πιο ζοφερές γειτονιές του Λονδίνου.
Μετά το best seller "Ο Οίκος του Μεταξιού", ο Horowitz παρουσιάζει το δεύτερο μυθιστόρημά του στον κόσμο του Σέρλοκ Χολμς, ακολουθώντας πιστά την παράδοση του Arthur Conan Doyle. Το παιχνίδι ξεκινάει για άλλη μια φορά! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα εποχής.» (Washington Post)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMORIARTY
ISBN139789604979950
ΕκδότηςANUBIS
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2017
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΡΑΠΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΠΟΠΩΦ ΝΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΡΟΒΙΤΣ ΑΝΤΟΝΙ
Κωδικός Πολιτείας0360-0866
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

steve papa

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

amenelao, alexkandrelis, steve papa, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[28/10/2023] astrolavos7.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Αιματοβαμμένο μυθιστόρημα όπου ο κακός θριαμβεύει και ο καλός (πού θυμίζει Σέρλοκ Χόλμς) εκτελείται εν ψυχρό στίς τελευταίες σελίδες!.. Μάλιστα τήν γλαφυρή εκτέλεση τού καλού πρωταγωνιστή τήν περιγράφει (πρός εμπέδωση) για δεύτερη φορά μερικές σειρές πρίν τον επίλογο! Στόν κάλαθο των αχρήστων το βιβλίο και exte
alization!.. Πουθενά δεν εμφανίζεται ο Σέρλοκ Χόλμς κι ο άνθρωπος πού θυμίζει τήν πορεία και τόν βηματισμό σκέψης του έχει τήν τύχη πού προανέφερα! Μάλλον φθονεί τόν συγκεκριμένο ήρωα ο Horowitz. Δεν εξηγείτε διαφορετικά και σίγουρα δεν ακολουθεί πιστά τήν παράδοση τού Arthur Conan Doyle (όπως παραπλανητικά αναγράφεται στό οπισθόφυλλο τού βιβλίου).
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
SENFT GERHARD
€16.96 €7.63
(-55%)
Κερδίζετε €9.33
11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS